Hogyan vegyem rá 17 éves lányomat a tanulás fontosságára?
Ha megtaláltad a megoldást,légyszi írd meg nekünk is:(
Sok sikert,üdv
Engem a tanulásra az motivál, hogy úgy hiszem, így majd kimehetek külföldre, ott jó állásom és rengeteg pénzem lesz és mindent megkaphatok amire vágyom! Pl: így nyáron is eljárok nyelvtanárhoz és évközben külön matekra amit nagyon úúúúúúúúútálok! Szerintem vezesd rá hogy a tanulással egy nagyon jó életszínvonalra kerülhet, ha ügyesen intézi a dolgait. Villants meg előtte a sok drága cucc lehetőségét, a nyaralásokat, szép autót stb... Szóval hogy hogyan kamatoztathatja a tudását!
Egyébként nekem a legnagyobb félelmeim a nem tanulással kapcsolatban: csalódást okozok a családomnak, szegénységben kell élnem mert rossz állást kapok! Szóval hozz fel ellenpéldákat!
vagy a másik: Jobb suliban kevésbé untrendi tanulni. Nálunk nem gáz pl. Szóval irasd át! vagy ha nagyon szereti a suliját akkor fenyegesd meg hogy átiratod ha nem tanul rendesen itt!
ha szép (nem csak szerinted) akkor sehogy nemtudod :D majd elvesz egy gazdag pasit :)
mutass neki 2 osztálytársad, az egyik gazdag legyen a másik pedig valaki senki és mesélj róluk neki, és a munkájukról is. ha ez nem győzi meg akkor semmi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!