Dadogás kérdés. Gyerekeiteknél mennyi idő után javult?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kisfiam 4 éves lesz a télen, múlt év augusztus óta dadog. A nevelési tanácsadóban most fogjuk elkezdeni remélhetőleg a "kezelést". A kérdésem az volna a hasonló cipőben járó szülőktöl, hogy bevált nektek az ellátás? Javult a gyerkőcötök beszéde? Ha igen, mennyi idő után. Pszichológiai vizsgálatot, és logopédiait is kértem.#Dadogáa
2015. nov. 3. 08:22
1/4 anonim válasza:
Elvileg lehet még élettani dadogás is, bár ahhoz kicsit elhúzódó. Szakember majd többet tud mondani. Remélem hamar elmúlik. Az én lányomnál csak kb fél évig tartott, de csak akkor dadogott ha nagyon izgatott vagy fáradt volt.
2/4 anonim válasza:
Én nem értek ehhez. Az én fiam mostmár 22 éves és vezérigazgató egy cégnél- ezt nem azért írtam, hogy dicsekedjek, hanem azért mert az én fiam 16 éves koráig dadogott, kérdeztem valamit és a válaszában 28 "Ő" volt.
Ne aggódj, idővel ki fogja nőni, 4-éves korban az még normális. 6-7 éves korban lehet már velemi probléma..
3/4 anonim válasza:
Másfél éve dadog ... most 6 éves. már mindenhol voltunk vele .. nem múlik sajnos :(
4/4 anonim válasza:
18 éves vagyok, dadogok... ez van :( de együtt lehet élni vele :) én is 3-4 éves korban kezdtem el, de van úgy, hogy fel se tűnik az embernek, akivel beszélek, hogy milyen problémám van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!