Miről ismerném fel, hogy a gyermekem esetleg drogozik?
Figyelt kérdés
Mert, ha dohányzik, annak érezni a szagát, az alkoholnak is.Na de mi árulja el ha esetleg illegális anyaghoz nyúlt?
2015. okt. 27. 08:42
1/9 Zsani vagyok válasza:
Szia a viselkedésén veheted észre, meg változik, amit magad is meg nézhetsz ha a pupúllája túl tág vagy szűk.. Mondjuk nap sütésben is tágabb a pupilája akkor biztos hogy van valami mert normál esetben be szűkül.. Vagy viszonyitsd a tiedhez és ha úgyanabban az időben az övé jóval kisebb vagy nagyobb, meg w sziv dobogás is fel gyorsul és erős szív dobogás érezhető.. Amúgy attol is függ hogy milyen szert használhat de ez a két dolog ez tuti
2015. okt. 27. 08:54
2/9 anonim válasza:
Tág pupilla, feszült, ideges viselkedés, ha nincs az anyag hatása alatt, sokat költ "semmire". A fiatalok szerintem max füveznek, arra nagyon sokat iszik, eszik, alszik másnap. Találhatsz nála cigipapírt.
Ha valami diszkódrogot használ, extasy, stb. akkor viszont pörög utána.
2015. okt. 27. 08:58
3/9 anonim válasza:
Fordítsuk meg: miből gondolod, hogy drogozik? Milyen drogra gondolsz? Mert a fűtől a heroinig elég széles a skála.
2015. okt. 27. 09:01
4/9 A kérdező kommentje:
Volt egy időszak, amikor eltünt és nem jött haza, fiúnál aludt, hanyagolta az iskolát, tényleg sokat aludtak, és én ellenség voltam és remegett az idegeségtől úgy sírt és üvöltött.Drogtextet is csináltam de nem volt egyértelmű a csik csak nagyon halványan jött elő.Elvileg drogozhatott is.Ez a mai napig nagyon zavar, hogy esetleg valami maradandó károsodás érhette-e akkor, ami kihat majd a tanulmányaira.
2015. okt. 27. 09:19
5/9 anonim válasza:
Az üldöző-üldözött játszmába én nem mennék bele. A gyereket tagadásra, titkolózásra készteti.
Inkább a nyílt légkört próbáld erősíteni. Hogy következmények (ordibálás, büntetés, stb.) nélkül elmondhassa, ha hibázott, ne féljen a neccesebb dolgokat is kitálalni otthon.
A bizalom a kulcs, nem a nyomozás, ellenőrzés.
2015. okt. 27. 09:23
6/9 A kérdező kommentje:
Ma már megbeszél majdnem mindent velem, elmondja hova megy meddig lesz. De a mostani fiúja az tabu.Csak ott a kisördög, hogy hátha mégis előjön valami nem kivánatos szer, akkor miről ismerném fel.
2015. okt. 27. 09:27
7/9 anonim válasza:
Ha tényleg drogozik, úgysem fogja elmondani, sőt ki fogja kérni magának a gyanúsítgatást...
Ha csak kipróbálta, akkor talán elmondja.
A baráti körét ismered? Általában nem magányosan drogoznak a fiatalok. Ha tényleg drogozik, vond meg az anyagi támogatást, ugyanis ingyen nem adnak neki, szakítsd ki a társaságból, vidd orvoshoz, stb.
2015. okt. 27. 09:28
8/9 A kérdező kommentje:
A baráti kör is ismeretlen számomra.Nem ismerhetem meg őket.Ők úgy tudják, hogy én idegbeteg vagyok.Pedig nem vagyok idegbeteg, soha nem is voltam az.Az iskola pszichológusától tudtam meg véletlenül.Azért köszönöm a válaszokat.
2015. okt. 27. 19:52
9/9 anonim válasza:
Amikor hazamegy, a szemébe nézel! Nagy pupillák! Aztán amikor "jön le a szerről" fáradt, kattog, olyankor rágoznak, hogy tűnjön fel. Ezek mondjuk a szintetikus drogok!
Ha füvezik, azt megérzed a ruháján, ráadásul kizabálja a hűtőt és nagyon "okos" tud lenni, és bátor, és annyit beszél, hogy te szóhoz sem jutsz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!