Miért viselkedik így a kislányom?
Sziasztok!
A szüleimmel egy házban élünk de külön emeleten lakunk a férjemmel és a lányommal. Szüleim elutaztak egy hétre, semmi gond nem volt a gyerekkel, evett aludt játszott.Sok időt tölt a földszinten a nagyszülőkkel és egy álom gyerek volt eddig. Amióta itthon vannak nem ismerek a lányomra, teljesen kifordult magából, üvölt elalvás előtt és csak velem tud elaludni, pedig eddig anyukámmal is simán elaludt. Most az evésnél is gondok vannak, alig akarja kinyitni a száját és mindenért hisztizik. Jah és 14 hónapos Viszont ha nincs itthon anyukám akkor semmi gond nincs vele.Nem tudjuk mi történhetett vele, amikor el akarom venni a nagymamától, üvölt mint a sakál és annyira sír hogy nem vesz levegőt. Valaki segítsen hogy mit csináljak vele mert megőrülünk itthon!! Mi lehet ez nála és mit tegyek?
Lehet hogy csak megzavarta őt, hogy nagyiék eltűntek egy hétre, aztán újra felbukkantak.
Anno amikor anyu a húgomat ment megszülni, másfél hétig nem láttam őt otthon (2 éves múltam akkor), utána szó szerint levegőnek néztem őt, és mindennel a nagynénémhez szaladtam. Ezt anyu mesélte utólag. Kis idő múlva abbahagytam, azóta se volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!