Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most találtam ezt a kérdést, és félek hogy anyukám tette fel, mert ugyan ilyen helyzetben vagyunk. Délután elment itthonról, és azóta nem veszi fel a telefont, nagyon félek. Apukám azt mondja biztos csak a városba ment, de én láttam hogy sír, és én látom, mennyire ki van borulva, félek hogy butaságot csinál magával. Gyűlölöm a húgom amiért ezt tette vele, ő meg csak nevetgél a szobájában most is. Menjek el megkeresni? Nem szokott csak úgy szó nélkül elmenni, és már napok óta nyugtatót szed.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
2015. júl. 15. 17:54
1/3 anonim válasza:
Szép munka volt. Biztos sokat agyaltál a sztoryn. Szerinted van aki beveszi ezt?
2/3 A kérdező kommentje:
Most mi bajod van? Mi a szép munka? Tanácsot szeretnék kérni hogy hogyan keressem meg anyukámat. Ha csak szemétkedni tudsz, akkor kérlek ne gyere ide, így is éppen elég bajom van nélküled is. Látszik hogy te még nem voltál kétségbeesve, de ez az rúgj bele még a földön fekvőbe még egyet. Bár a százalékod alapján értelmes hozzászólást nem is lehet tőled várni. Remélem te sose fogod azt érezni mint most én.
2015. júl. 15. 18:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!