Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogyan reagálnál arra a...

Hogyan reagálnál arra a mondatra, amikor gyermeked közli veled, hogy meleg/transszexuális? Megfordult már a fejedben, hogy mi lesz ha a gyermeked más lesz?

Figyelt kérdés
Elsősorban szülőkhöz szól a kérdés. Elitélnéd őt? Esetleg letagadnád kitagadnád őt? Segítenéd anyagilag/lelkileg? Ezután a kijelentése után is büszke lennél rá? Igazából mindenféle reakció,válasz,vélemény érdekel, de lehetőle normálisan fejtsd ki a dolgokat. Köszi
2010. febr. 28. 14:30
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
12%

Miért ne tudnám hogy mit jelent? Ne röhögtesd már ki magad te genetikai selejt. 15 éves intelligenciaszint? Hm...végülis te már csak tudhatod hogy hány éves vagyok. Tudod mit? Hidd azt.

Másrészt meg, igenis ide kapcsolódik amit mondtam.

Hogy miért?

Mert itt ez a fene nagy liberalizmus,amiben arra "szoktatják" az embert,hogy elfogadja,és tisztelje a BUZ.IKAT (szándékosan ezt használtam),leszbiket,trafókat,és egyéb más hulladékokat. Régen ez nagy bűnnek számított,sehol nem fogadták el,egyes országokban halállal is büntették. (Erről jut eszemben,utána lehet nézni,Ugandában tervezik hogy halállal büntessék a BU.ZIKAT stb.)

Miért kell a NORMÁLIS embernek nézni a sok fartúrót? Nemhogy elbújna az összes,még felvonulást rendeznek és mutogatják magukat.

Az emberiség szégyenei vagytok.

Férfi+nő=gyerek...ez az élet rendje,ez a NORMÁLIS!!

Hiába mondjátok hogy ti is normálisak vagytok,NEM VAGYTOK AZOK!!!

Ha mindenki ilyen hibás lenne,kihalna az emberiség!!!

Ennyit erről.

Undorodom tőletek.

Én más szülő helyében,ha ilyen lenne a gyerekem,addig ütném amíg mozog.

2010. márc. 22. 14:27
 22/38 anonim ***** válasza:

"És úgy őszintén mi okból fontos az életed szempontjából az, hogy ki mennyire normális?"

Ez lenne a költői kérdés, de sajnos a válaszod arról árulkodik, hogy amit utálni akarsz azt utálni is fogsz.

2010. márc. 22. 14:35
 23/38 anonim ***** válasza:
0%

Szeretem ha normális emberek vannak körülötten.Szerintem a legtöbb ember így van vele.

Miért te talán nem utálod azt amit utálni akarsz?

2010. márc. 22. 18:47
 24/38 anonim ***** válasza:
ha a fiam meleg lenne vagy a lanyom leszbi, ugyanugy a gyermekeim maradnanak, es elfogadnam oket, a parjaikkal egyutt. Nekem az a fontos, hogy a gyerekeim boldogok legyenek, ha novel novel, ha ferfival hat ferfival. na bumm! A melegfesztival amugy nekem sem tetszik. Hivalkodo, nem latom ertelmet. ja, es van 1, 2 meleg ismerosom, hat egyszeruen imadom oket! attol, hogy vkinek mas a szexualis beallitottsaga meg nem kell gyulolni, nem tehet rola. Az ha hivalkodik vele, mar mas kerdes
2010. márc. 22. 18:57
 25/38 anonim ***** válasza:
83%

A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:27

Szélsőséges, intoleráns, középkorban megragadt idióta. Hogy igen finoman fejezzem ki magam. Az ilyen hulladékok miatt nem lesz a büdös életben béke ezen a sárgolyón. Egyszerűen szánalmas vagy.

Ugandát hozod fel említendő példának?! könyörgöm egy harmadik világbeli, százévekkel elmaradt országról beszélsz ember! De ha már itt tartunk azzal ugye tisztában vagy, hogy Afrikában még dívik a boszorkányüldözés több helyen és embereket égetnek el élve, mert ártó mágia használóinak hiszik őket. Ezt nem akarod követni? Marha.

Régen nagy bűnnek számított. Igen, meg - hogy ismét felhozzam - boszorkányüldözés volt, mert vallásháborúk, meg higiénia miatt pestisjárvány... Ezek tudod miért nincsenek? Mert veled ellentétben - az emberiség fejlődik. Technikában is és gondolkodásmódban is. Mert ez a NORMÁLIS.

Zsidóbérencezés, genetikai hulladékozás tolerancia teljes hiánya. Na ez az, ami szánalmas. Indulataimra hallgatva mondhatnám, hogy az olyanokat kéne ütni, amíg mozog, mint te. Mégsem mondom, az a te színvonalad lenne. Tudod van aki állati ösztöneinél és a szennyoldalak által beprogramozott információknál nem lát tovább, meg van aki tud gondolkodni. Te az előbbi ékes példája vagy. De nem baj: kell a hulladék is az emberek közé, különben nem tudnánk meglátni az ebből kiemelkedő értéket.

A korod amúgy nem érdekel. Minden korban szánalmas ez a viselkedés és gondolkodásmód. Meg röhejes. De nem baj, szajkózd csak az ostobaságaidat egészen nyugodtan. Szeretek nevetni az ilyen emberi roncsokon. :) Mást úgysem lehet veletek tenni sajnos.

2010. márc. 22. 19:17
 26/38 anonim ***** válasza:
És nem, nem azt mondom, hogy szeresd a homoszexuálisokat, vagy legyél te is az. Nem ezt mondom, én se vagyok. Csak toleráld őket. Nem ártanak senkinek. Veled ellentétben.
2010. márc. 22. 19:19
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

18:47-nek:

Igyekszem nem utálni semmit. Legfeljebb levonni a következtetés, hogy én ezt nem szeretem. De a nem szeretem és az utálom között van egy "kis" különbség.

Másik mondatodra reagálván csak annyit mondanék, hogy az a szó, hogy normális nem jó meghatározás. Senki sem lehet normális/ugyanolyan mivel mindenki más. Ideális van, de azt se mindegy, hogy milyen szempontból határozzuk meg. Ha a társadalmi viszonyok (értsd: békés élet stb.) alapján határozzuk meg az ideálist a homofóbiások (lásd: te) nem minősülnek hasznos alkotóelemeknek. És mivel a társadalmi viszonyok határozzák meg a faj fennmaradását (nem fogsz kényszerből gyereket nemzeni) ezért ez az elsődleges szempont, hogy a homofóbia rossz dolog, ezért jó ideje a homofóbiát betegégnek tekintik. Amennyiben nem akarsz a társadalom útjában állni kérlek kezeltesd magad vagy ne szólj bele az értelmesebbeknek való dolgokba.

2010. márc. 22. 20:19
 28/38 anonim ***** válasza:
0%

Ha személyesen menne ez a vita,egy lekezelő mosollyal intézném el a sok melegpártoló idiótát :)

Veletek ellentétben,én nem húzom fel magam...nem értek annyit.

Mondjátok csak a hülyeségeiteket,hidegen hagy.

Nem tudtok sem meggyőzni,sem megsérteni.

Dühöngjetek csak tovább az "elmaradottságomon" :)

Aztán ha a gyerekeitek AIDS-ben halnak meg,jussak majd eszetekbe.

2010. márc. 22. 22:44
 29/38 anonim ***** válasza:
48%
Tényleg vicces hülyegyerek vagy. Erre mást már nem lehet mondani. :)
2010. márc. 22. 23:48
 30/38 anonim ***** válasza:
Igen, valóban vicces, hogy van aki ennyire ragaszkodik olyan elvekhez amik értelmetlenségről árulkodnak.
2010. márc. 23. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!