Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogyan reagálnál arra a...

Hogyan reagálnál arra a mondatra, amikor gyermeked közli veled, hogy meleg/transszexuális? Megfordult már a fejedben, hogy mi lesz ha a gyermeked más lesz?

Figyelt kérdés
Elsősorban szülőkhöz szól a kérdés. Elitélnéd őt? Esetleg letagadnád kitagadnád őt? Segítenéd anyagilag/lelkileg? Ezután a kijelentése után is büszke lennél rá? Igazából mindenféle reakció,válasz,vélemény érdekel, de lehetőle normálisan fejtsd ki a dolgokat. Köszi
2010. febr. 28. 14:30
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, megfordult már a fejemben. Örülnék, hogy őszinte hozzám, és biztosítanám arról, hogy továbbra is ugyan úgy szeretem mint eddig és semmi nem változik meg. Én elítélem azokat a szülőket akik ezért kitagadják a gyerekeiket. Éppen elég teher a gyereknek mire elmeri mondani, nem támadni kéne, hanem segíteni és szeretni. Attól még ugyan az a gyerek, mert más a szexuális beálítottsága. Mennyi idős vagy? Ha jól olvastam Te más vagy. Nem mered elmondani, vagy elítélnek érte?

30 éves, három gyerekes anyuka

2010. márc. 7. 17:50
 12/38 A kérdező kommentje:

Szia!

Inkább nem merem elmondani, félek.. de szerintem ettől mindenki félne. :) Amúgy 18 éves vagyok.

2010. márc. 7. 20:59
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem, hogy félsz, biztos nem könnyű. De hidd el, a szülőnek a gyereke a legfontosabb a világon, és szereti, akármit tesz, akármelyik nemhez vonzódik. Nekem még nagyon pici a kisfiam, de abban már most ezer százalékra biztos vagyok, hogy ha így történne, akkor is ugyanúgy szeretném, nem változna bennem semmi. Ilyen meg sem fordulna a fejemben hogy kitagadjam. Én segíteném őt ahogy tudnám, mert az én gyerekem és szeretni fogom egy életen át, akármi is lesz! Valószínűleg a te szüleid is így vannak ezzel, szerintem mondd el nekik, minél tovább halogatod, annál nehezebb lesz.
2010. márc. 13. 20:58
 14/38 anonim válasza:

Ugyan én nem vagyok szülö, de transszexuális vagyok. 15 éves.

Anyukámnak úgy több mint fél éve mondtam el.. végülis ö azt mondta ugyanúgy fog szeretni mint eddig és támogat, de nem akarja elhinni hogy ez van és azt mondja hogy csak a serdülökor miatt van az egész. Orvoshoz is elakar vitetni már második alkalommal, hiába fulladt kudarcba az elsö is..

Örülnék ha teljesen támogatna és engedné hogy magántanuló legyek, mert a suliban bántanak, de öt ez se hatja meg csak hogy "kikell járnod mindenképp a sulit"

Na de most nem történetmesélés volt a kérdés célja szóval annyit mondok hogy én senkit se ítélek el legyen bármi gondja, vagy származzon bárhonnan.

2010. márc. 14. 20:12
 15/38 anonim ***** válasza:
12%

ahogy az első válaszoló mondta...

TARKÓLÖVÉS!!

2010. márc. 15. 12:06
 16/38 anonim ***** válasza:
65%
Na, megérkezett az első kőbunkó! Már vártam! :) (Egyébként és nem azt mondtam, hogy tarkólövés jár, én azt csak sejtettem, hogy jönni fognak a hozzád hasonló értelmi fogyatékos kretének... :-) )
2010. márc. 15. 20:31
 17/38 anonim ***** válasza:
0%
liberalista zsidóbérencek vagytok.
2010. márc. 15. 22:17
 18/38 anonim ***** válasza:
27%
Te meg szimplán hülye.
2010. márc. 15. 22:51
 19/38 anonim ***** válasza:
57%

Anyuka vagyok. Van egy fiam.

De ha elém állna ezzel, hát őszintén csalódott lennék, hiszen ez eltér a normélistól, és az ember elképzeli a gyereke esküvőjét, menyét-vejét, unokákat, stb. DE! Attól függyetlenül sem tagadnám ki, a szeretetem nem ezen múlik. Sajnos azért a dolog nem olyan egyszerű, hogy a szex az ő dolga, mert amikor szembesül egy anya-apa azzal, hogy vszínű nem lesz unokája úgy mint másnak, vagy nem szokványos lesz pl az elsküvő, talán nem is lesz soha, akkor egy kisebb világ összeomlik. Ez az igazság. Támogatni, természetes, de fájdalmat okozna, és nem biztos hogy elsőre elhinném, azt gondolnám, na ez a divat, azt se tudja mi a szex, de már MÁSnak hiszi magát, mert kipróbált ezt-azt, vagy később akarja....Nekem nem tetszik, hogy egyre korábban jönnek ilyen fiatalok, mert nem hiszem mind őszintének, lehet a dolgoban valami, ami miatt így akarnak kitűnni a többiek közül. Senki ne vegye sértésnek, mert nem annak szántam.

De fájni fog nekik,még ha nem mutatják, akkor is az biztos.

2010. márc. 16. 12:20
 20/38 A kérdező kommentje:
Kedves zsidóbérencező! Azt se tudod, mit jelent maga a szó.. de legalább kimutattad a 15 éves intelligenciaszintedet.. ..és még témához se kapcsolódik, de köszönjük az igenmagasszintű hozzászólásodat! :) Talán majd a te gyereked el fog térni a "normálistól" és benned is összeomlik egy világ.
2010. márc. 21. 10:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!