Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Sem babakocsival sem gyalog...

Sem babakocsival sem gyalog nem akar kijönni a 2éves lányom az udvarból. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Már teljesen tanácstalan vagyok

A 2éves lányom se gyalog se babakocsival nem akar kimenni az udvarból.

Csak biciklivel (felnőtt)

Ezzel csak az a gond hogy biciklivel nemtudom akárhová elvinni.

Nemtudom hogyan vigyem el ,most lesznek itt ahol lakom programok és nemtudom hogyan vigyem el ha nem hajlandó még a kocsiba sem ülni.

Eddig legalább a babakocsiban megmaradt de kb 1hete bele sem ül.

Gyalog meg eddig sem akart jönni

Talán 2x volt olyan a 2év alatt hogy eljött velem sétálni,pedig tetszett is neki.

De az sem zavarna ha babakocsival jönne csak legalább beleülne.

Most minden gyerek kint lesz őt meg ne vigyem el mert ilyen makacs?

Nemtudom neki megmagyarázni mert nem érdekli mit mondok ilyenkor csak hisztizik

Próbáltam csalogatni de nem sikerült.

A babakocsiba meg berakni sem tudom úgy kifeszíti magát.

Szerintetek?

Mit tegyek?

Megfog ez változni valaha?

Most nagyon elvagyok keseredve mert minden próbálkozásom sikertelen 😢 🚶

#Se babakocsi #se gyalog
2015. jún. 4. 12:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
A vizuális segítséget csinálnám én is. Van benne választási lehetőség, tehát nem "parancsolsz" a gyereknek de kötött is, mert adott dologból választhat. Ki lehet neki rakni képet, játékot (kisautót, játék motort stb.) vagy képeken hogy miből választhat, nyomatékos esetben magukat a tárgyakat (egymás mellé az udvarra a bicikli, a kismotor, a csattogóslepke stb), egyet választhat, azzal mentek. Ha nem akar választani, te választasz. Rá kell jönnie, hogy egy határig mehet el, utána te döntesz helyette. Azt meg senki nem szereti, ha helyette döntenek. És ha választott, akkor azonnal fogni a választott járművet és indulni, ne legyen az hogy meggondolja magát, jaj mégsem akar jönni, jaj másik motor kell. Meg kell tanulnia, hogy ha valamit választ, az azt jelenti hogy azzal kell menni és kész. Az első pár alkalom tuti hogy balhé lesz de utána megszokja.
2015. jún. 8. 23:12
 22/22 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem már 2 évesen vezethetne autót is, az én kis porontyom is 2 évesen tanult meg vezetni, ezért 2 gyereket kellett szülnöm, hogy egyesüljenek, és elérjék a gázpedált.

Apjuk roncsderbis és sokszor mennek el családosan vezetni.

2015. jún. 17. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!