13 hós kislányom nem akar gyalog jönni az utcán, miért?
Nekem is ezt csinálta a kisfiam. Első 2 nap, amikor kivittem a kertünkbe (akkoriban tanult meg járni), csak megállt egy helyben és nézelődött. Aztán ha leguggoltam elé, olyan 1,5-2 méterre tőle, akkor szépen odajött.
Amikor először kimentünk az utcára uyganez volt. Aztán jött a hó, abban sem lépkedett először.
Idegen helyzetek ezek még a piciknak. Egy kis bátorításra van szüksége. Vidd először babakocsiban, aztán próbáld kivenni és hívd magadhoz. Valószínűleg minden igaz, amit írtál. A forgalom, a nagy tér, nehezen mozog az overálban, stb.
12:11 vagyok, akkor feladom :)
az enyém utálta a babakocsit, igaz menni még nem tud egyedül, mert csak 10 hónapos, de abszolút hordozókompatibilis. :) persze ez változhat, amint elindul rendesen..
Én meg úgy gondolom hogy ha egy baba (aki már nem is olyan pici) és tök jól tud járni, tuti nem raknám be hordozóba.Mondjuk amúgy sem mert nekem nem jött be,vagy babakocsi hosszú távra, de ha a közelben megyünk valahova tuti nem viszem a babakocsit, hiszen nyugodtan sétáljon csak nem baj ha lassan de sétáljunk...
Most hirtelen az van előttem hogy a 6 éves gyereket cipelem a hátamon a hordozóban:D...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!