"Megrúglak! ", "Darabokra törlek! ". "Szétverlek! " és társai 3 (! ) éves gyerektől?
Figyelj Szerintem Egyszerű de praktikus megoldás kellene...
Őt is a Kissebb Unokatesó Helyzetébe kellene hozni... Talán ez beválna vagy Pedig egy kicsi anyai Szigor Shohasem árt De ha ez sem válik be akkor pedig Egyszerű a dolog Mikor "Dühröhamot" kap a gyekrek akkor otthagyni magában a picit felemelni és elvinni máshová ennyi és egy idővel rászoktatni arra,hogy ő sincs elhanyagolva de a pici is fontos.... Ha meg megüti az 1 évest akkor egyszerű Fölvenni elmenni a nagyot meg otthagyni a Búsba... Egy idő után szerintam rájön magától, hogy Ha mind2 ővel foglalkozik a nagyi akkor jó de ha kicsit odafordul a picihez éás ő meg akarja ütni akkor elvinni a picit utána viszzavinni megint és megint amíg rá nem jön hogy ha bábtja ő leszz otthagyva.. És ha úgy gondolja hogy Elég nekem is kell a törődés Akkor nem bántja mert akkor a nagyi/szülő Ottvan mellette Szerintem ez jó megoldás lenne 13 éves Fiú..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!