Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » "Megrúglak! ", "Darabokra...

"Megrúglak! ", "Darabokra törlek! ". "Szétverlek! " és társai 3 (! ) éves gyerektől?

Figyelt kérdés
Rokon kisgyerekről van szó. Sajnos sokat megélt már a 3 éve alatt, de a féltékenységtől (kisebb unokatesó)nem tud uralkodni magán. Nem engedi, hogy a nagymama a kisebb unokával is foglalkozzon, mert rögtön ütne, ha nem lennénk ott minden pillanatban. Mióta a kicsi megvan(már annyira nem baba, ő is elmúlt 1 éves, és nem múlik a féltékenység), ugyanúgy figyelünk rá, sőt, szinte a a kicsi van elhanyagolva, nehogy a 3 éves dührohamot kapjon.Szerintetek mi a megoldás? Borzasztó nehéz egyéniség. Egyébként nagyon okos, ezzel nincs probléma.
2010. febr. 22. 08:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Figyelj Szerintem Egyszerű de praktikus megoldás kellene...

Őt is a Kissebb Unokatesó Helyzetébe kellene hozni... Talán ez beválna vagy Pedig egy kicsi anyai Szigor Shohasem árt De ha ez sem válik be akkor pedig Egyszerű a dolog Mikor "Dühröhamot" kap a gyekrek akkor otthagyni magában a picit felemelni és elvinni máshová ennyi és egy idővel rászoktatni arra,hogy ő sincs elhanyagolva de a pici is fontos.... Ha meg megüti az 1 évest akkor egyszerű Fölvenni elmenni a nagyot meg otthagyni a Búsba... Egy idő után szerintam rájön magától, hogy Ha mind2 ővel foglalkozik a nagyi akkor jó de ha kicsit odafordul a picihez éás ő meg akarja ütni akkor elvinni a picit utána viszzavinni megint és megint amíg rá nem jön hogy ha bábtja ő leszz otthagyva.. És ha úgy gondolja hogy Elég nekem is kell a törődés Akkor nem bántja mert akkor a nagyi/szülő Ottvan mellette Szerintem ez jó megoldás lenne 13 éves Fiú..

2010. ápr. 10. 11:45
 12/12 anonim válasza:
Tipikus apuka!..:s nem így kéne. egyébként Viasat 3 minden hétköznap 5-től!! :) Hasznos. Mindenki egyforma szeretet és figyelmet kapjon!!
2010. júl. 1. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!