A volt férjem (gyerek apja) miért sajnál minden pénzt a gyerektől?
Szerintem azért, mert a gyerekek közt nem tesz különbséget. Gondolom a nőjének nincs annyi pénze, mint neked, 2 gyerekre sokkal több kell, ezért nélkülöznek valamit néha, még te az ő gyerekét nagyon jól tartod.
A szerelme csóró gyerekeinek adjon e vagy az ő dúskálójának. Hát nem nehéz a választás..
Szépen ítéljék meg a magasabb gytt, nem a te pénzedből kellene jólélnetek, te már természetben bőven eleget adsz.
A nő 2 gyerekének az életvitelét meg fizesse a gyerekei apja, ne az új pár.
A nőnek is van pénze, csak ő azt félre teszi, spórol, az exemmel fizettet mindent.
Magasabb gyerektartást nem kapok, mert nem hivatalosan keres ennyit. Ez sem véletlen.
Nem dúskál az én gyerekem, de próbálok neki megadni mindent, amire szüksége van, inkább magamtól veszem el.
Ja, és pont h a nő gyerekei nem nélkülöznek semmit, mert mert minden földi jót megvetet nekik.
És mivel én szólok, h hahó van saját gyereked is, én vagyok a sz.r alak
nincs tartozása, teszi félre a pénzét,
vele marad, mert még egy ilyen h.lyét nem talál
ja, és nemsokára lesz közös gyerek is
és a legnagyobb örömük, h engem piszkálhatnak
néha olyan jó lenne a sok bántásból visszaadni egy kicsit..
de igazán felfogni sem tudom h lehet ilyenek az emberek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!