1,5 éves kisfiam fél miért?
Figyelt kérdés
sajnos egész télen nem sok emberrel találkozott csak a mamájával meg a szomszédokkal,ha pl elvisstük vásárolni nem fél csak ha hozzászol valaki akkor huzodik hozzánk hogy változtassam meg? vagy megfog változni magátol? vigyem tömegbe?2010. febr. 21. 13:28
2/6 anonim válasza:
Szeparációs szorongás
Ird be ezt a google-be
Erről a szülők tehetnek, de a többit majd elolvasod.
----▲
◄ ☼ ►
----▼
3/6 anonim válasza:
Xenofóbia. Gyermekek idegenektől való félelme. Természetes reakció, minden gyerekben kialakul.
4/6 anonim válasza:
szerintem nem fél, hanem inkább szégyenlős, a kisgyerekeknél ez elég gyakori. nem aggódnék érte...
5/6 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiam is félős, Ő 16 hónapos. Én viszem baba-mama klubba, ott először a lábamba csimpaszkodik, lassabban oldódik, mint a többiek. Nem aggódom, Ő ilyen. Nem hinném, hogy túlzott probléma lenne és kihatna a későbbi kapcsolataira. Anyukám mesélte, engem bárhová vitt, ordítottam...amíg be nem kerültem oviba, ott aztán olyan cserfes lettem, hogy ihaj. Magabiztos, társaságkedvelő felnőtt lettem, kapcsolatokat könnyen teremtek. Pedig másfél évesen még a boltba se lehetett elvinni, mert valaki szólt hozzám, már üvöltöttem is:)
6/6 anonim válasza:
A szeparacios felelem 8 honaposan van es nem a szülök hibaja!
Amugy tök normalis ilyenkor kezdenek felni az idegenektöl, es a huncutkodas is most kezdödik. nyugi 2 eves korara nyoma sem lesz, es mivel minden ember mas es mas lehet hogy ö amugy is egy kicsit visszahuzodobb gyerek lesz. Legyel hatarozott es bator mutasd meg hogy nem kell felni nem bantja senki, de ne eröltesd majd kinövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!