Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Miert sir? Konyorgom segetsen...

Miert sir? Konyorgom segetsen valaki?

Figyelt kérdés
Allandoan sir 4 honapos gyerekem es nem tudom mit kell tenni!

2015. ápr. 9. 14:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

na most olvastam a többit amit írtál kérdező.bizony sírhat a fog miatt 2 hónapot is. nekem másfél hónapja kezdte, az egyik most bújt ki,a mellette levő még ki tudja mikor. kegyetlen sírások voltak...

12

2015. ápr. 9. 18:28
 22/26 anonim ***** válasza:
nem 12 bocsi, hanem 20.as nem is tudom miért arra emlékeztem
2015. ápr. 9. 18:29
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Tessék szépen elvinni egy teljes kivizsgálásra. Vérvétel és vizelet is legyen benne.

Ha minden negatív (mire kap spec tápszert?!), akkor meg lehet próbálni egy nagyon stabil napirendet bevezetni. Azt figyeljétek meg, hogy inkább ingerkereső (szeret menni és kíváncsi), vagy inkább ingerkerülő.

Van-e otthon játszósarka? Elvan-e hason? Mivel játszik, mennyit? Mosolyog-e? Tart-e kontaktust a felnőtekkel?

Ha fizikailag minden negatív, akkor még lehetőség, hogy elviszed a korai fejlesztőbe, hogy vizsgálják meg.

Lehet nehéz temperamentumú baba is.

2015. ápr. 9. 19:09
 24/26 anonim ***** válasza:
A foga is lehet főleg ha már látod. De nálunk például a kostoltatás is visszahozzta a hasfájást le is áltunk vele és egy honap múlva ujra kezdtük. Ha amugy is sir szerintem ráérsz a hozzátáplálással 6 hónapos koráig. Lehet le van tapadva valamelyik izma és fáj neki. Vidd el nézze meg egy gyógytornász is.
2015. ápr. 9. 21:30
 25/26 anonim ***** válasza:

amiket leírtál az nekem sok. azt írod, hogy fárasztod, ide oda viszed, hogy fáradjon, síratod, hogy fáradjon, sokan vannak körülötte...

bizony a babák nem akkor alszakan ha fáradtak! ha fáradtak akkor nem alszanak csak sírnak. nekem ez a tippem.

4 hónapos baba meg nem ül fel magától. az, hogy a 8 kilója megtartja ha felülteted, nem azt jelenti, hogy tud ülni! bizony, fájhat neki akár a gerince is, ekkora súly alatt úgy görbül el ülő helyzetben mint a ropi... ne csináld ezt többet, hatalmas ahhoz a súlya, hogy így leterheld a gerincét!

és igen, vidd el kivizsgálásra ha sehogy nem nyugszik meg.

2015. ápr. 9. 23:20
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy hagyni kellene egy kicsit?Nem dédelgetni, nem hurcolni hanem hagyni hogy kisírja magát a KEZEDBEN???Azt írtad ha mesét néz el van.Szerintem túl sok inger éri.Sötétíts be feküdj vele a nagy ágyra és próbálj meg ellazulni.Gyreknek is neked is jobb lesz.
2015. ápr. 10. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!