Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Konyorgom, valaszoljatok,8...

Konyorgom, valaszoljatok,8 hetes lesz babam, nagyon megfazott, mit tegyek?

Figyelt kérdés
taknyos,nagyon csunyan kohog,nem lazas,elfelejt levegot venni,nem eszik,stb.
2011. dec. 10. 19:25
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
0%
le kell szívni az orrát,mert ő még nem tud a száján levegőt venni. szerintem vidd el orvoshoz még ma!
2011. dec. 10. 19:28
 2/39 A kérdező kommentje:
mar voltam dokinal,csak hatha ti tudtok okosabbat,mint o mondott...nem bizom a dokikban,nem torodomok,csak egy paciens vagy a sok kozul,az a lenyeg,minel hamarabb huzzal haza,ez a velemenyem
2011. dec. 10. 19:32
 3/39 anonim ***** válasza:
Orvos azonnal! Szerintem is! Orrát meg ahogy az előző válaszoló is írta, orrszívó-porszívóval szívni. Nekem ez vált be. Nem tudom nektek mi van otthon!
2011. dec. 10. 19:32
 4/39 anonim ***** válasza:

Akkor tényleg az orrát szívd amig úgy látod hogy jön.

Nekem is volt hasonló éjszakám a lányommal, igaz ő pár hónapos volt nem pár hetes, de apával felváltva voltunk ébren és kezünkben volt a gyerek és figyeltük és mikor szivtuk akkor természetesen mindketten ébren voltunk.

Mihamarabbi gyógyulást kívánok!

2011. dec. 10. 19:38
 5/39 anonim ***** válasza:
Nasivin 0,01% oldatos orrcsepp recept nélkül kapható, orrszívás után adva segít összehúzni a nyálkahártyát. Azoknak a babáknak hasznos, akik nem tudnak még a szájukon levegőt venni, ezért a náthától enni és aludni sem tudnak rendesen. Ambroxol szirupot, nekünk mindig mond köhögésre a gyerekorvos, akár száraz, akár hurutosan köhög a baba.
2011. dec. 10. 19:48
 6/39 anonim ***** válasza:
Nasivin saft orrcsepp, mellé Sterimar baby tengervizes oldat. A torkára tantum verde.
2011. dec. 10. 19:59
 7/39 A kérdező kommentje:
a k...va doki azt se mondta,hogy szivjam az orrat....megprobaltam,de nem jon semmi,pedig szegeny horog,meg szipog,meg szajon vesz levegot,ha eszebe jut,....
2011. dec. 10. 20:02
 8/39 anonim ***** válasza:
Jézus. 8 hetesen is tud a száján levegőt venni, ez ösztönösen jön mikor megszületik. Megfulladni nem fog, ne aggódj. Köhögésre adj neki 2x2ml ambroxol szirupot, ez vény nélküli. Körforgásosan szívd az orrát. Azaz: egyikbe fújsz sterymarral befogod majd a MÁSIKAT szívod. Így lesz körforgás az arcüregben és sokkal könnyebben tisztul. Ha be van neki dugulva és nem kap levegőt, akkor cseppents 1-1 nasivin orrcseppet.
2011. dec. 10. 20:06
 9/39 anonim ***** válasza:
Sterimar orrspray MOST!!!! Nekünk is az használt, a nasivin sz@rt sem ért! Szerintem nem ártana bevinni ügyeletre a legközelebbi gyermekkórházba, hidd el, ott jobban megnézik! Inkább mint hogy baj legyen! Mielőbbi jobbulást!
2011. dec. 10. 20:07
 10/39 anonim ***** válasza:
Orrszívásnál a csövet mozgasd, mert lehet abban a szögben nem jön neki, akár az orrahegyét az ujjaddal megemelheted, hogy jobban tudja szívni az orrszívó. Nálunk a Baby Luuf balzsam jött még be a hátára és én ha náthás egy párnát teszek a feje alá, ha egy kicsit meg van emelve ilyenkor a feje, jobban kapnak levegőt. Meg kamillás vizet tettem be a szobájába forrón, hátha párolog valamit és C vitamin cseppet adj még neki.
2011. dec. 10. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!