Konyorgom, valaszoljatok,8 hetes lesz babam, nagyon megfazott, mit tegyek?
Baby Luuf-ot még nem szabad használni neki, sajnos, majd csak 6 hónapos kortól. Cebion cseppet adj neki, én ilyen kor reggel-este adom. Neked még a Fenistil cseppet mondanám, az csökkenti a köhögési ingert, és tud majd aludni, de sajnos csak receptre kapható. Az ügyeleten felírnák szerintem. Esetleg telefonon kérdezz rá, aztán apa elmehetne érte. Párásíts a szobában, Sterimar babyt fújj az orrába (vigyázz, nehogy a szemébe menjen), aztán szívd ki jól az orrát, aztán fújj be Nasivinnel neki, hogy ne duguljon el az orra. Én ilyenkor a párásítóba Salvus vízet öntök, vízzel felesbe, nagyon nagy köd lesz tőle, de szerintem jó. Próbáld minél többször etetni, a folyadék nagyon fontos ilyenkor. (Egy személyes megjegyzés: ne fogd be az orrlyukát, miközben szívod neki a másikat, nem jó ilyen picinél, szinte eldugítja neki mindkét orrjáratát hirtelen a vákuum. Én kipróbáltam magamnak, borzalmas, de a fül-orr gégészt is megkérdeztem, és ő is mondta, hogy nem kell befogni az orrlyukat.) Kitartást!
Jobbulást a kicsinek!
Szia!
Calciumuscot szokott ilyenkor mindig adatni a mi dr nőnk!
Tényleg jó a pici babáknak is segít,meg a nagyobbaknak is!
Bocs, tényleg még nem lehet a Baby Luuf, megnéztem:
Csecsemőknél hány hónapos kortól alkalmazható a készítmény?
A balzsam alkalmazása 3 hónapos kortól 3 éves korig ajánlott.
Igen, én is mindig Calcimuscot adok a gyereknek, az csökkenti a váladékot.
Ha elfelejt levegőt venni, azért az elég durva, fektesd sokat hason, hadd tisztuljon a kis melle is.
Aludj mellette mindenképp.
Sajnos én így voltam az 5 hetes babámmal, és tényleg tudnak a szájukon levegőt venni, de ha már nagyon lerakódik, akkor nem. Ő csak lihegett, úgyhogy mi bementünk éjjel az ügyeletre. Bent is fogtak azonnal a kórházban, légzésfigyelőn volt 2 napig.
Szerintem mindenképpen keress másik orvost. Ha sok a váladék, antibiotikum is kell, nem fog magától elmúlni. Nem tudom mit kapott el, de most egy nagyon durva van nálunk, mi 3 hete vagyunk benne, és mindig visszaesik az egész család, szóval én megmutatnám egy normális orvosnak.
OFF:
Basszus, az én Baby Luuf balzsamomra az van írva, hogy 6 hónapos kortól javallott! Ezért vártam vele 6 hónapos koráig a lányomnál, pedig tényleg nagyon jó! Ilyet?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!