Miert sir? Konyorgom segetsen valaki?
Amikor ennyit sírt a lányom, én addig mentem, amíg ki nem derült mi baja. Az állandó sírás nem normális, annak oka van!
Róla amúgy kiderült, hogy refluxos (de nem volt bukós!).
Úgyhogy szerintem vizsgáltasd ki, az a biztos!
több lehetőség van
1.éhes (ha szoptatsz esetleg előfordulhat,hogy nem veszed úgy észre ha lecsökken a tej)
2.fájó has vagy pukik,vagy szelek miatt. ha kezei ökölben vannak,lábait húzgálja,kemény a hasa vagy puffadt és keservesen ordít,a feje vörös tuti,hogy a hasa. de nem muszáj ennyi tünetnek,van enyhébb hasfájás is
3.székrekedés ha látod ahogy erőlködik,nyomna,a széklete sűrűbb
4.fogak,3 hónapos kortól jöhetnek. nem is látni annyira az elsőknél mikor kezdődik
5.reflux/csendes reflux mert olyan is van,mikor nem látod,hogy bukik mert nem jön fel teljesen a kaja,csak részben,vagy visszanyeli. marja a nyelőcsővüket,és hidd el egy refluxos baba sírja a legtöbbet.azután a második dobogós a hasfájós. ilyenkor ha leteszed és vízszintbe kerül na akkor kezdi ám rá. függölegesbe még elvan. tünetei: köhögés (mert fáj ám az a torok) csuklások (időnként) félrenyelések (időnként) túl nagy (hogy visszanyomja a kaját) túl kis (mert fáj neki) étvágy
kb ezek amik eszembe jutnak,plussz ugye hideg,meleg,szűk ruha,pelus de minden nap azok miatt nem sírhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!