Nem tudok mit csinálni?
hol kint? mi az, hogy kint tartani?
beteszed a járókába és visít? na ná, hisz 1 éves, semmi keresnivalója ott alváson kívül. tedd a lakást bababiztossá, épp itt az ideje! a házimunkát meg csináld akkor mikor délután alszik. azért ne gyógyszerezd meg mert neked kényelmesebb valahova betenni.
vagy félreértem és az utcára menne ki?
1 évesen a fiammal is nagyon nehéz volt. Most 2 évesen már máshogy nehéz :)
Attól még lehet, hogy jön a foga, hogy a Nurofen nem használt. Sajnos amelyik gyereket megviseli a fogzás, azzal nagyon nehéz ez az időszak, mert ilyen tájt van szeparációs szorongás is. Én igyekeztem abban a nagyon kevés alvásidőben házimunkázni, bár hozzáteszem, sokszor csak úgy tudtam letenni aludni, ha babakocsiban aludt, séta közben. Ilyenkor a házimunka csúszott, ill. csak a legszükségesebbeket csináltam meg, vagy épp amit tudtam úgy, hogy közben hordoztam.
Nem látszik, hogy jönne foga? Az étvágytalanság is erre utalna...
2-es vagyok.
Ha csak a fogzás, akkor úgyis látod, ha már kijött, jobb lesz.
Nálunk mondjuk más is volt/van, ő hasfájós is volt, de a kezdetektől, ezért is volt mindig nyűgös, legalábbis nagyon sokat. Ő is nagyon keveset aludt. De végre kiderült nálunk a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!