Nem tudok mit csinálni?

Figyelt kérdés
Egy éves lesz a kislányom. Még nem jár és pár alsó foga már kint van. Arra gondolok hogy dührohamai vannak. Úgy sír és visít higy a fülem szinte fáj. Állandóan ezt teszi. Csak akkor nyugszik mikor kint van. De nem tudom állandóan kint tartani mert házimunka is van. Nem akar enni sem. Először azt hittem higy valami fáj neki ezért adtam neki nurifent de azután látom hogy semmi sem változott. Mit tehetnék ellene?
2015. ápr. 8. 20:15
 1/10 anonim ***** válasza:

hol kint? mi az, hogy kint tartani?

beteszed a járókába és visít? na ná, hisz 1 éves, semmi keresnivalója ott alváson kívül. tedd a lakást bababiztossá, épp itt az ideje! a házimunkát meg csináld akkor mikor délután alszik. azért ne gyógyszerezd meg mert neked kényelmesebb valahova betenni.

vagy félreértem és az utcára menne ki?

2015. ápr. 8. 23:49
 2/10 anonim ***** válasza:

1 évesen a fiammal is nagyon nehéz volt. Most 2 évesen már máshogy nehéz :)

Attól még lehet, hogy jön a foga, hogy a Nurofen nem használt. Sajnos amelyik gyereket megviseli a fogzás, azzal nagyon nehéz ez az időszak, mert ilyen tájt van szeparációs szorongás is. Én igyekeztem abban a nagyon kevés alvásidőben házimunkázni, bár hozzáteszem, sokszor csak úgy tudtam letenni aludni, ha babakocsiban aludt, séta közben. Ilyenkor a házimunka csúszott, ill. csak a legszükségesebbeket csináltam meg, vagy épp amit tudtam úgy, hogy közben hordoztam.

Nem látszik, hogy jönne foga? Az étvágytalanság is erre utalna...

2015. ápr. 9. 00:08
 3/10 A kérdező kommentje:
Az udvaron vagyunk azért mert elég nagy az udvar. Nem hagyom soha magára hisz számtalan veszély fenyegeti. Locsiztatom és járókában is csak udvaron vagyunk. Az utóbbi időben hintáztatom is a tv előtt is. Sokszor tartom a kezeit és ő pedig megy de sajnos hamar kifáraszt mert nagyon le kell hajolnom és a pici szinte szalad. Ami az alvást illeti 11 órakor alszik, néha fél órát néha egy órát. 2# valahogy én is foguasra gondoltam de a pici magában ilyen hisztis, akaratos. Köszönöm a segítséget
2015. ápr. 9. 07:34
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem sokáig tudom bent tartani mert ő csak ki akar menni. Pl ma esős volt ugy hogy nem mertem hát volt hiszti. Muszáj volt egy kabátot raadani ami vízálló és bár tíz percig kocsikázni kellett
2015. ápr. 9. 07:37
 5/10 A kérdező kommentje:
1# nem visít járókában. Kifejezetten boldog.
2015. ápr. 9. 07:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy "locsiztatom"?
2015. ápr. 9. 07:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Kocsiztatom. bocsánat elírtam
2015. ápr. 9. 08:08
 8/10 I.B.T. válasza:
Pálinka.
2015. ápr. 9. 08:20
 9/10 anonim ***** válasza:
1es vagyok. a kérdésedből úgy jött le nekem, hogy bent, a járókába teszed nappal és azért ordít. na mindegy, örülök, hogy nem erről van szó, de azért írhatnál normálisabban is mert lehetetlen értelmezni, az elírásokról nem is beszélve.
2015. ápr. 9. 13:57
 10/10 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Ha csak a fogzás, akkor úgyis látod, ha már kijött, jobb lesz.

Nálunk mondjuk más is volt/van, ő hasfájós is volt, de a kezdetektől, ezért is volt mindig nyűgös, legalábbis nagyon sokat. Ő is nagyon keveset aludt. De végre kiderült nálunk a probléma.

2015. ápr. 9. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!