Barátnőm 3 hós fia állandóan sír, semmit nem alszik, este 11-kor felébred, és 5-ig sír! Mit tegyen?
Figyelt kérdés
Amúgy rengeteg teje van, szépen fejlődik, de már teljesen ki van bukva. Van homeopátiás szer ami tuti bevált már valakinek ilyen esetben? Vagy valami más ötlet?2008. aug. 25. 12:48
1/11 anonim válasza:
Ez sajna ismerös.
sokilyen éjszakám volt.
A la´nyom a mai napig éjjelente 5x 6x felkel.Pedig már 7 hónapos.Minden alvás elött úgy üvölt,mint akit meg ölnek.
Nálunk jó volt a VIBRUCOL ez egy kúp.De csak pár alkalommal.Hallanád,éppen most mit müvel.Nem akar aludni......
2/11 anonim válasza:
ez sajna egy rossz szokás a babánál. nagyon nehéz visszaszoktatni, meg lehet próbálni, hogy egy anyaszagú ruhát mellé teszünk a kiságyba, vagy nem hagyjuk elaludni a szokott időben, hogy fáradtabb legyen, esetleg napközben figyelünk arra, hogy kevesebbet aludjon. van egy nagyon jó könyv: suttogó 1., amit érdemes szerintem elolvasni.
3/11 anonim válasza:
Az elsö v. vagyok.Az anyaszagú ruhadarab nálunk egyáltalán nem vált be.nehéz de idövel javulni fog.Igaz,mint ahogyan íro,a lányom sem az alvás bajnoka.Most is 1 órát aludt e´s kész.....Félóra kinlóda´s utánn inkább kihoztam a szönyegére játszani...Nekem is mondták,hogy sok baba csinálja ezt.Nálunk már több mint 4 hónapja.E`n is ke´sz vagyok,de ez van:)
4/11 anonim válasza:
Szia! Az öcsém detto ilyen volt anno, nagybátyám nőgyógyász... Ő mondta anyukámnak, hogy szoptatás előtt igyon egy nagyon pici konyakot, nem árt a gyereknek... az öcsém meg aludt mint a bunda :o) Ma már gimnazista és az agya is nagyon jó, szóval sok agysejtet biztosan nem ölt ki ;o)
5/11 anonim válasza:
Össze kell vele bújni, vele maradni...
Aki meg azt írta, hogy hallanánk, h mit művel most a gyereke, míg ő netezik...hááát...
6/11 anonim válasza:
Előző válasz írójának: Neked vagy nincs gyereked vagy nagyon szerencsés vagy és nagyon nyugodt baba... Vszínüleg nem ismered azt, amikor gyertyaszállal tartott szemekkel bőgve ülsz a konyhában és azt hallgatod, hogy a gyerek a nap 26. óráját hogy üvölti végig...
7/11 anonim válasza:
Igazad van, nem üvölt, de tenné, ha magárahagynám. Az én szemem sem különb, nagyon nehéz időszak ez, de mindent megteszek.
8/11 anonim válasza:
Az én lányommal ugyan ez volt.Igaz mára már 3 éves.Akkoriban 2 hónapos koráig üvöltött,és virrasztottunk és ez így ment elég sokáig.Mígnem egyszer a húgom anyósa azt mondta fektessem a hasamra és altassam el ott.Na ez bevált.Nem akart elszakadni tőlem ez volt a baja.Rengeteg gyógyszert kúpot kipróbáltunk mert szó szerint hasfájós tüneteket produkált miközben semmi baja nem volt a pocijának.Én nagyon remélem hogy ez beválik nektek is.Ha elaludt tedd nyugodtan a kiságyba.
10/11 anonim válasza:
Nagyon tudom ajánlani a Suttogó titkai című könyvet,szerintem ez a könyv tud a legtöbbet segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!