Mi a baj a húgommal? 8 éves lány és fura dolgokat csinál és állandóan sír
Figyelt kérdés
8 éves kishúgom mostanában mindenért sír a régebben kedvenc babáját állandóan összefirkálja ha megkérdezem hogy mért csinálja csak sír és sír a sötétben sem bír megmaradni szó szerint nem kap levegőt. Nagyon aggódom érte és szeretnék segíteni neki hogy jól legyen és nem tudom hogy mit csinálhatnék. Kérlek tanácsoljatok valamit2010. szept. 12. 19:54
1/9 anonim válasza:
Ez durva. Szegénykém. :( Vidd gyermekpszichológushoz, ő hátha ki tudja deríteni, milyen traumra érte a kicsilányt. Remélem rendben lesz minden.
2/9 anonim válasza:
Valami trauma érhette. A Szüleitek nem vitték orvoshoz? Te hány éves vagy?
3/9 A kérdező kommentje:
De gyerekpszichológus én hogy vigyem el vagy honnan tudjam hogy ki jó és ki nem 14 éves vagyok a szüleim hogy is mondjam nem igazán van idejük bármire is és csak a húgomra meg rám lennének mérgesek
2010. szept. 13. 18:53
4/9 anonim válasza:
Ha a szüleid nem segítenek, akkor beszélj a saját tanároddal, oszt.főnököddel, stb a sulidból. Biztosan segítenek!
5/9 anonim válasza:
Depresszió vagy Poszttraumás stressz, vidd el taj kártyával a helyi rendelő pszichiáterhez vagy ha van klinika a gyerekorvostól kérj beutalót és nézesd meg vele. De én nem kerülném ki a szüleidet.
6/9 anonim válasza:
Ha ennyire nem érnek rá a Szüleitek Veletek foglalkozni, akkor már meg is van a baj oka! Pontosan ez az. Ezen csak Ők tudnának segíteni. Beszélj Velük, hogy több figyelemre van szükségetek.
7/9 A kérdező kommentje:
Igyekszem nem kihagyni őket és beszélni velük... Ezek szerint muszáj az orvos? Ja és köszönöm gyors válaszokat
2010. szept. 14. 17:36
8/9 anonim válasza:
Igen kell a segitség. Jó lenne ha a szüleiddel megtudnád beszélni, de ha nem a hugod iskolájába az ö tanárától kérj segitséget. Biztos ott is van iskola pszichologus. Ja és te támogasd a hugodat továbbra is. Nagyon jó testvér vagy.
9/9 anonim válasza:
Ez nem depresszió meg minden sz@r nem kell orvos csak játssza az agyát, figyelemre vágyik, és tudja hogy így érheti el. Ha törődsz vele akkor csak rosszabb lesz. Az hogy orvoshoz vidd a legnagyobb baromság, mert akkor úgy fogja hinni hogy tényleg beteg, és csak még jobban beleéli magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!