Mit egyek ha 4 éves kisfiam folyton lány szerepket játszik? Egyébként teljesen fiúsan játszik, de a mesékből mindig a lány szereplőket játsza.
Mit egyél? Vajas kenyeret. :)))
Amúgy teljesen normális, nem kell leszoktatni.
Ne aggódj, én azt olvastam, hogy sokan nem tudják, de a fiúknak is kell babázni. Erre példa, hogy a papás-mamás játékba is beszállnak az oviban. Én 12-13 éves koromig a két évvel fiatalabb öcsémmel játszottam kommandosat, ahelyett, hogy babáztam volna a másfél évvel idősebb nővéremmel.:D
Teljesen normális lettem. Most már anyuka.
Igen, normális, és nehogy azt éreztesd vele, h ez rossz dolog, vagy nem normális, mert azzal teszel neki rosszat. Ez is hozzátartozik a fejlődéséhez.Te soha nem játszottál autókkal? én 4 évesen csak autóztam, és nem lett semmi bajom tőle.
Van egy ismerős kisfiú, aki csak lányokkal barátkozik, táncol, furulyán tanul játszani, és minden anyuka a tánciskolában elkönyvelte, h meleg...
sosem értettem, h miért baj, ha egy fiú lányos játékokkal játszik...azon senki nem problémázik, ha egy kislánynak pisztoly, meg autó kell, de ha egy fiú babát vesz a kezébe, már jajj, meleg lesz a gyerekem.
Ne félj, nem lesz meleg, vagy hasonló, egyszerűen csak ez is az élet része.
Ne aggodj és ne próbáld leszoktatni, gondolj arra hogy sok fiús kislány van, mikor egy kislány a dömperel játszik azon nem akad ki senki, ha fiúk babáznak már baj.
Ki fogja nöni nem szabad ezzen aggodni foglalkozni. Egyszerüen hagyd csinálja.
Pont abban a korban van, amikor a gyermekek szerint a nem (szexus)megváltoztatható (pl.:átöltözéssel).Kb. 6-7 éves korra már tudni fogja, hogy ez nem így van.
Az identitás 2 és 7 éves kor között fejlődik és ezek normális velejárói.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!