Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mi baja lehet ennek a kisfiúnak?

Mi baja lehet ennek a kisfiúnak?

Figyelt kérdés

5 éves a kisfiú,a probléma már rég megvan és súlyosbodik.

Nagyon aktív már kiskora óta,nehezen tud figyelni egy dologra sokáig de ami a legrosszabb hogy nagyon agresszív.

Sokszor üti a saját fejét mert elmondása szerint úgy érzi lekell szakítania.verekszik,üti az óvodatársait,olyan kijelentései vannak hogy hasbaszúrná a barátját.Mindemellett nagyon türelmetlen és kissé beszédhibás is.

Mi baja lehet?!

2015. febr. 25. 22:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
Óvónők mit mondanak? Nyilván ők jobban tudják.
2015. febr. 25. 22:17
 2/18 anonim ***** válasza:
40%

Remélem pszichológushoz viszik a gyereket, mert ez elég durva. A filmekben a sorozatgyilkosokra szoktak ilyeneket mondani, hogy gyerekkorukban ilyenek voltak. Most nem azt akarom mondani, de már idegroncs a gyerek, mi lesz később? Még csak 5 éves és iszonyú durva dolgok jutnak az eszébe....én arra gyanakszom, hogy otthon sok agressziót lát, megengedik neki, hogy durva filmeket nézzen, aztán nem segítenek neki feldolgozni.

Egy pszichológus, rengeteg türelem és szeretet, kiegyensúlyozott légkör ezt megállíthatja. Talán a beszédhibája is idegrendszeri alapokon nyugszik.

2015. febr. 25. 22:27
 3/18 anonim ***** válasza:
22%
Lakik benne egy démon.
2015. febr. 25. 22:27
 4/18 anonim ***** válasza:
47%

vagy magzatori jódiány, csecsemőkori D vit. hiány, meg egy rakás dolog ami ezt (hiperaktivitás) előidézheti

valamint elképzelhetőő, hogy fáj a fje, hasa, és így próbálja levezetni(volt páromnak olyan mirénes fejfájása volt, hogy már ő is verte a falba.., én meg amikor kicsiként fáztam betakartam az összes babát..)

2015. febr. 25. 22:36
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezek mind csak találgatások. Miért vadidegenektől kérdeztek egy ilyen súlyosnak tűnő problémát a neten? Egész biztos látta már azt a gyereket védnőnő, gyerekorvos, óvónő. Talán tőlük kellene érdeklődni.
2015. febr. 25. 22:38
 6/18 anonim ***** válasza:
20%
Vagy valami mély, lelki dolog, vagy szimplán csak kettyós. Olyan is van, defektesen születik és kész.
2015. febr. 25. 22:50
 7/18 anonim ***** válasza:
51%

ez nem genetika, mg lélek!

magzat és csecsemőkorban let elcseszve valami a vitamonikkal, vagy akár oxigénellátással, az is lehet koraszlött, vagy az anyja terhesen cigizett, ivott, vagy lombik...

2015. febr. 25. 22:52
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem az én gyerekem,én ezeket látom,nem tudom mi folyik otthon...
2015. febr. 25. 22:53
 9/18 anonim ***** válasza:
50%
De miért érdekel? Egy csoportba jár a te gyerekeddel? Szomszédod? Zavar titeket ez a viselkedés? Nem vagy beszélőviszonyba a szüleivel?
2015. febr. 25. 23:08
 10/18 anonim ***** válasza:

Vitaminhiànytól miért lenne ilyen??

Ezt látja,hallja otthon tuti....

2015. febr. 25. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!