Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogyan vessek ennek véget még...

Hogyan vessek ennek véget még most?

Figyelt kérdés
A kislanyom 6 éves és isklolás! Az iskolában elkezdett barátkozni az egyik rendbontó gyerekkel! Már többször panaszkodtak rá, hogy nem figyel, visszabeszél, egymást szórakoztatják, röhögcsélnek stb. Szeeretném ennek elejét venni, de tanácstalan vagyok! Beszéltem a tanárnövel is hogy szeparálják külön öket, de akkor meg forgolódnak keresik egymássak a kontaktot! Sajnos már itthon is érezhetö a hatása! Anyukák!! Ha voltatok ilyen helyzetben, mit tudtatok tenni?
2014. nov. 19. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
Ha elszeparálni nem lehet, én átrakatnám másik osztályba. Inkább, mint hogy szétcsússzon már az elején!
2014. nov. 19. 15:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen erre én is gondoltam, de sajnos rosszalkodó gyerekek mindenhol vannak, egyenlőre meglátom, hogy sikerül-e rá hatni, beszélni a tanárnővel, hogy mi ilyenkor a rutin!
2014. nov. 19. 15:39
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Hívj meg magatokhoz játszani egy másik gyereket az osztályból, hátha összebarátkoznak. Egy 6 évest nem lehet "lebeszélni" a barátjáról, mert nem is érti azokat a kifogásokat, amit a "rendbontóra"mondanak. Szerinte gondolom szórakoztató és vicces.
2014. nov. 19. 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A kislányoddal beszéltél erről? (Mert azt nem írtad.) Egy hatéves gyerek már van annyira értelmes, hogy bizonyos dolgokat meg lehet vele beszélni. PL:

Miért vele barátkozol? Hogyan viselkedtek? Mit szól ehhez a tanító néni? Szerinted miért? Szerinted miért baj, ha így viselkedsz? Szerinted nekem milyen érzés, amikor a tanító néni ezt és ezt mondja? Stb.stb.

2014. nov. 22. 00:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a választ! Volt bünit is és beszélgetés is! Szerencsére az másik anyuka is együtműködő! Néha még van vihorászás, de sokkal jobb a helyzet! Rájött, hogy az ilyen viselkedésnek következménye van
2014. nov. 25. 12:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem buta kislány, inkább, ahogy az egyik válaszadó is írta, viccesnek találja a másik gyerek butaságait!
2014. nov. 25. 12:10
 7/7 anonim válasza:
49%
Küldd rá a kőbányai maffiát.
2014. dec. 5. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!