Hogy vessek véget ennek?
Van egy 13 éves fiam, és a laptopján webkamerázni szokott lányokkal, ami engem roppantóan zavar. Egyszer megpróbáltam letörölni az msn-t, de nem sikerült, mert nem tudom a jelszavát a bekapcsoláshoz. Próbáltam kilesni, de takarta.
Egyszer óvszert találtam a szobájában. Hogy vessek véget ennek?
Hadjad had msn.ezzen .
Ne nyüjj bele a dolgába.
Szerintem te mint szülő fogod látni ha elkezdd olyan dolgokat csinálni amiket nem kéne!
Am minek neki óvszer..
Szokott "a haverjánál aludni"
Egyszer ha ott alszik szúró próba szerűen hívd fel a haverját !
Szerintem kezdj el vele beszélgetni, ismerd meg a fiatalok hobbijait, és hogy miért azt csinálják, amit.
Egy 30 éves anyuka
Nem tudom miért zavaró ha lányokkal webcamozik. Inkább mint fiúkkal. Jó benne van a pakliban hogy mutaogatja magát de amelyik kutya ugat az nem harap.
Gumi: Nem csak úgy lehet manapság gumihoz jutni hogy bemegy a DM-be Rossmanba stb és vesz egy csomagot. Néha újságok is mellékelnek ilyet. Azt se felejtsük el hogy ha van nála gumi nem is biztos hogy használja. Lehet hogy csak fel akarta húzni.
Szia!
Szerintem is hagyd kibontakozni!Ha rászólsz vagy megbünteted,akkor azzal szégyenérzetet keltessz benne és gátlásos felnőtt lesz belőle!Ezek természetes dolgok,majd elhagyja őket!Még mindig jobb,mintha élőben csinálná és gond lenne belőle!
Ha gondolod ülj le vele beszélgetni!
Óvszerről:
ne aggódj,normális hogy van óvszere,nem kell aggódnod.Pl.:suliba felvilágosításon nálunk a fiúk kaptak óvszert(: Lehet,hogy ő is kapta,de ha magának vette is akkor sincs semmi baj,hiszen így megtanulja,hogyan kell használni.Ez nagyon jó.Főleg,amikor szexre kerül a sor.
Cam:
Nos,beszélget lányokkal.Na és??Ez tök normális,és inkább lányokkal mint fiúkkal legyen,nemde?Ha nagyon zavar akkor beszélj vele,de ne töröld le az msn-t mer amikor észreveszi 5perc alatt visszatelepíti és kész!Arról nem beszélve,hogy meg is utálhat.
Fogadd el,a fiad kamasz.Ez ezzel jár,majd kinövi(:
Szerintem nem kell túl aggódnod a dolgokat!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!