Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy vessek véget ennek?

Hogy vessek véget ennek?

Figyelt kérdés

Van egy 13 éves fiam, és a laptopján webkamerázni szokott lányokkal, ami engem roppantóan zavar. Egyszer megpróbáltam letörölni az msn-t, de nem sikerült, mert nem tudom a jelszavát a bekapcsoláshoz. Próbáltam kilesni, de takarta.

Egyszer óvszert találtam a szobájában. Hogy vessek véget ennek?

2009. szept. 24. 17:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Értem, akkor nem kell aggódnom!

Köszönöm mindenkinek, aki írt!

2009. szept. 25. 15:23
 12/21 anonim válasza:
44%
szente törj rá mikor vebkamizik és ha mesztelen akkor kész igy járt az én lányom 12 évesen mutogatta magát mega ...ját felnőtt férfiaknak akkor én is ezt tetem és bejött bár kicsit ciki volt de bejött
2009. okt. 1. 18:26
 13/21 A kérdező kommentje:

Ezt halgassátok:

Tegnap a barátnőjével feljöttek a házunkba és 3 órán át a szobájában voltak azt hallottam hogy 2 órán át beszélgettek valami Berkes Péter-ről! Mikor kijöttek akkor az ajtónál megálltak és csókolóztak, majd hazament a barátnője!

2009. okt. 3. 16:15
 14/21 anonim ***** válasza:
90%
talán beszélgetni kéne vele, nem? nem suttyomban törölgetni, meg tiltani, hanem őt is meghallgatva, az igazat elmondva, megbeszélni vele a kétségeidet, félelmeidet
2009. okt. 4. 17:44
 15/21 anonim ***** válasza:
97%

szerintem nincs vele semmi baj...hagy msn-ezzen nem kell belépni meg törölgetni semmit mert ha megtudja sokkal rosszab lessz.....mert azt fogja hinni hogy korlátozni akarják és még jobban rátesz majd mert szabadulni akar...az meg hogy van barátnője egy jó dolog....hogy óvszert volt nálla...legalább felvilágosult és gondola védekezésre. de az is lehet hogy csak haverokkal ezzel szórakoznak....bizzni kella fiúba..

15éves lány

2009. okt. 4. 18:17
 16/21 anonim válasza:
100%
Hát sztem ez tök normális, serdül, kezdenek aktiválódni a hormonok. És addig örülj hogy lányokkal kamerázik és nem fiúkkal... Szerintem hagyd rá =)17/F
2009. okt. 7. 17:29
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Lányokkal beszélget? Hát ez szörnyű. Mit akarsz hogy a fiúkkal beszéljen? Arról viszont örülnék ha leszoknának a lányok hogy csak msn en lehet velük kapcsolatba kerülni. msn függő az összes lány.
2009. okt. 9. 03:35
 18/21 anonim ***** válasza:
91%
Figyelj, ez csak jó, hogy 2 órán keresztül Berkes Péterről beszélgettek, és nem szexeltek:) Ennek örülsz, nem?:) Egyébként meg az én férjem 13 évesen vesztette el a szüzességét? És? Rosszabb ember? Nem. Ha meg akarja tenni, minden tiltás ellenére meg fogja tenni. Sőt, minél jobban tiltod, annál inkább.
2009. okt. 20. 22:14
 19/21 anonim ***** válasza:
ne öröld le az msn-jét,bele ne nyúlj a dolgaiba,azzal nem lesz jobb!pofátlanság!ami meg a csókolózást illeti vágd pofán utána!13 évesen ilyet nem szabad!
2010. júl. 22. 16:54
 20/21 anonim ***** válasza:
*töröld
2010. júl. 22. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!