Hogyan vegyem rá 4,5 éves lányomat, hogy külön ágyba aludjon?
Figyelt kérdés
Kipróbáltunk már szerintem mindent. Homeopátia, hercegnős ágynemű, világítós zenélős baba stb. Az idő sürget nagy a pocim, nemsokára megszületik a kistesó. Nem a külön szoba a probláma, hanem a külön ágy. Annyira felhúzza magát, hogy még hány is. Se mese, sekönyörgés, se szigor. Semmi nem segít. SOS2010. febr. 10. 21:29
11/13 anonim válasza:
Szerintem ne eröltesd most.A tesó érkezés igy is hozhat problémákat. Jön a kisteso az én nagyobbik gyermekem akkor szokot vissza. Én végül átköltöztem egy kis idöre a gyerekszobába és én szoktam vissza a saját szobámba.
12/13 anonim válasza:
Én úgy gondolom kicsit el vagy késve az átszoktatással. Eddig végig veletek aludt?Már bocs, hogy ezt írom, de ha egész pici baba kora óta külön aludt volna, most nem lenne gond...egy ekkora gyerekkel már nehéz ilyen szokásokat kialakítani. Kislányom 5 éves, külön szobában alszik az öccsével együtt. Öcsi a kiságyba,(9 hónapos), ő pedig a saját ágyába. annyit tudok tanácsoli, hogy ahányszor felkel az ágyából, szó nélkül rakd vissza. egy idő után talán rájön, hogy értelmetlen visszamennie, hozzátok. Ez hosszú folyamat lesz...
13/13 anonim válasza:
Soha nem is aludt külön? Úgy nehéz lesz.... A mi lányunk csak 4,5 hós, de születésétől fogva külön ágyban alszik, talán 2x aludt velem, és fürdetés meg vacsi után egyedül alszik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!