Földhöz vágja magát a 18 hónapos gyerekem. Mi ilyenkor a teendő?
Üdv.
18 hónapos kislányom pár hónappal elkezdte a hisztijét, és sajnos egyre jobban belemerül. Valószínűleg nem jól reagálom le a hisztiket, és ezért durvul (én erre gondolok) Csaptam a kezére már, fülét kicsit megrángattam, fenékre csapás megvolt, de úgy gondolom ő ezeket nem érti, fölöslegesen csinálom ezeket. Kicsi korában nagyon aranyos volt, eljátszott, nézelődött, nem volt sírós. Olyan mintha kicserélték volna. Ha 2 percig nem vele van foglalkozva üvölt, sikít, ha valamit nem szabad neki, akkor begörcsöli magát és nem áll a lábára, hanem hempereg. A lépcsőn alig bírom felvinni mert dobálja magát, ha mondom hogy menjen fel a lábán akkor meg jön a hempergés. (természetesen fogom a kezét) A férjem nagyon jó gyerek volt, én sem voltam különösebben rossz. Honnan örökölte, vagy látta ezt a gyerekem?? Szüleim mondták hogy én ilyet nem csináltam ennyi idős koromban. Régebben a fejét verte a falba vagy a padlóba. Napjában 20x van ez kb. Locsoltam le már vízzel is, akkor még jobban sírt. Mindig foglalkozva van vele, leülök vele mindenfélét csinálni, de nem érdekli semmi. Ha rajzolnák akkor fogja a filcet és rohangál vele, ha zenét hallgatunk kb 2 perc és unja. Nagyon nehéz vele itthon. Jövő héttől megy napközibe heti 2x fél napot.
Valaki esetleg hasonló helyzetben? Mit csináljak a hisztis gyerekemmel?
becsuknam a szobajaba (ha van) vagy egy kulon helyisegbe es razarnam az ajtot. arra figyelnek csak oda hogy kart ne tegyen magaba mert akkor teged buntetnek erte.
idegesito kolyok lehet;-(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!