Mi ilyenkor a teendő? A lányomon észrevettem(23) hogy pár éve mindig fiatalabb pasija van.
Nem akarja elfogadni hogy felnőtt Ő,szerintem beszélgess el vele.
Nekem 24évesen volt 22éves pasim,de hamar vége lett mert zavart az a 2 év is engem.
hát ha eltiltottad a 18 évestől, akkor szerintem bosszantani akar a 15 évessel.
Szerintem mond, neki, hogy milyen aranyos a kisfiad, stb, vagy hogy ha megy a fiú, szólj be, hogy szia kisunokám nem is adsz a maminak puszit? de ne gúnyosan, hanem mintha természetes lenne. NEkem kinyitná vele anyám a szemem.
Ha nem a lányod elégeli meg, akkor a fiú fogja.
egy 22 éves lány.
Azért,csak kulturáltan:)
Normálisan is elmondhatod a véleményed,ugy hogy magadat ne hozzad kellemetlen helyzetbe.
Kérdezd meg a fiút,hogy őt nem zavarja a dolog?
Szia
én 35 vagyok, a férjem 33... okosabb érettebb nálam. Az anyámnak a barátja 32 éves, anyám meg 53 éves.. igen, ekkora korkülönbség van köztük. Senkit nem érdekel itt a környezetünkben. Az ő élete. Meg van az oka annak, ha ilyen megesik. Szerintem ha fiatalabb a fiúja nem baj. A fiam 14 éves és okosabb mint bármely 22-25 éves pasi. Nem aggódnék ezen és főleg nem kellene bele szólni, majd ha megkérdezik a véleményed, akkor esetleg akkor kell azon gondolkodni, jót tesz e neki a 15 éves fiú.
Másrészt meg örülj, hogy nem a drog, vagy más hasonló probléma van a gyereked körül... Egyszerűen említésre nem méltó a problémád. Szerintem... és ne haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!