Mi ilyenkor a teendő? A lányomon észrevettem(23) hogy pár éve mindig fiatalabb pasija van.
Hát..ha te nem adtál pént az útra, meg tiltottad a 22 évest -akkor úgy bántál vele, mintha 14 lenne, akkor min csodálkozol?
Egy 22 évesnek, pláne, ha gyerekes, akkor a 18 éves épp jó. Szerintem nem kéne beleszólnod, ha a fiú szülei nem aggódnak. Ha elvárod, hogy korának megfelelően viselkedjen, akkor miért nem bánsz vele felnőttként?
Utalj neki egy nagyobb összeget havonta, ha még tanul, aztán ennyi.Főzz, ha hazajön.Annyit elvárhatsz, hogy ne narkózzon, bejárjon az egyetemre, ha te finanszírozod, a magánéletébe ne szólj bele. Jó hogy 15 évesen nem volt 7 évvel fiatalabb pasija.
Majd ha felnő, választ hozzáillőt.
De van példa, hogy a 16 éves híres vki 32 évessel jár, és mindenki beletörődött. Igaz fordított felállásban.
te idióta -.-"
minek tiltod el?
ez milyen már...neked jól esne ha szeretnél valakit és nem láthatnád .. pff
szánalom.
1. egy 15 éves még akár fülig is lehet bele szerelmes, vakon, aki ilyenre vágyik, jobban jár egy sokat látott, érett férfival, aki tudja mit akar és ha nem találja, odébb áll pl. egy, az alanynak fájdalmas 'közös megegyezéssel'
2. nem találkoztál még a nevelés során azzal, amivel én mint 'nevelőapa' igen, miszerint ha akarok valamit tőle, sokszor elég megtiltani és máris csinálja?
3. életed során nem tettél soha dacból ellentéteset szülők / 'felnőttek' akaratával, elvárásával
4. ahogy sokan mondták, beszélgess, de csak akkor, ha előítéleteid, elvárásaid félre tudod tenni, különben nem beszélgetni, hanem az elvárásaid, követeléseid tálalni és veszekedni fogsz
5. diplomatikus iróniával valóban lehet célozni akár arra, hogy megérted, ha fél még az érettebb hímneműektől, de azért előtte vizsgálódjál, hogy mennyivel is komolyabb, értelmesebb manapság a 15-höz képest a ...20...25...30... korú.
30+ ffi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!