Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 1 éves fiamtól ha elveszek...

1 éves fiamtól ha elveszek valamit, vagy leteszem, veri a fejét a földbe vagy ahol éppen van. Tapasztalt már valaki hasonlót?

Figyelt kérdés
2014. dec. 29. 17:08
 1/9 anonim ***** válasza:
A lányunk is csinálta. Én megkérdeztem a védőnőt és a gyerekorvost is, mindketten azt mondták, hogy ez jellemző ebben az életkorban. Szerencsére pár hét alatt elhagyta ezt a szokást.
2014. dec. 29. 17:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Kisfiam is egyéves kora körül csinálta, nem dühből, játék volt neki. Néha nagyot koppant a feje, pár hét után abbahagyta. Bár néha még most is van olyan, h minket le akar fejelni. Két éves
2014. dec. 29. 17:41
 3/9 Krill ***** válasza:

Esetleg, az előttem szólóknak nem ellentmondva, abból is adódhat ez a szokás, hogy amikor beüti a fejét, akkor megvigasztaljátok, vagy megkapja amit akar.

Nem azt mondom hogy nem kell megbabusgatni, csak akkor nem amikor direkt csinálja. Nem kell bántani, vagy leszúrni érte (úgy sem érti) csak nem foglalkozni vele, és következetesnek maradni, és ha rájön hogy nem ér célt vele, akkor leszokik. Gyerekek nem hülyék, logikusan cselekszenek, csak kevés a tudásuk a világról.

2015. jan. 3. 13:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Az enyém is csinálta és nem tudtam mit tegyek,de egy szomszédasszonyom tanácsára legközelebbi fejelésekor szembe fröcsköltem vízzel,többet soha nem csinálta sőtt ha rosszalkodik csak annyit kell mondjak,hogy hozzam a vizet?!és már halgat is a jó szóra.
2015. jan. 4. 16:32
 5/9 Sadi válasza:
Én is ezt tettem amit a 4/4 csak kis pohár vízzel és leszokott róla pedig nagyon nagyba vitte: Hiszti ájulásig.
2015. jan. 4. 18:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt ilyen, egyértelműen hisztiből csinálta, és szintén a vizes megoldás jött be.

Semmiképp se engedj a hisztizésnek, ha rájön, hogy ezzel irányítani tud, onnantól sokkal nehezebb lesz vele.

2015. jan. 5. 11:45
 7/9 anonim ***** válasza:

A víz csodálatos gyógyszer sok mindenre, igy erre is.

Mindkét gyerekemnél bevált amikor földhözverdeste magát.

Egyetlen adag elég volt a "gyógyuláshoz".

Egyébként minél hidegebb, annál hatékonyabb.

2015. jan. 5. 20:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Édesanyám elmondása alapján én hányásig tudtam hisztizni.

Aztán kaptam egy kancsó vizet.

Azután ha megint belelovaltam magam, édesanyámnak csak meg kellett említenie a "szürkekancsót" hogy rájöjjek arra, hogy tulajdonképpen nincs is szükségem még egy csokira.

2015. jan. 11. 13:15
 9/9 anonim válasza:
Az egyik barátomnál is előfordult ez a dolog. Ő úgy orvosolta, hogy a gyereket beállította a fürdőkádba, /úgy ahogy volt,-ruhástól-/ és hideg vizes zuhanyt alkalmazott. Bevált a módszer, azóta nem fordult elő. Egy próbát megér... !
2015. febr. 13. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!