Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Már nem bírom mit tegyek?

Már nem bírom mit tegyek?

Figyelt kérdés
A fiam két és fél éves. Amit éjszaka alvás helyett csinál az szörnyű. Addig sír míg nem adok neki inni. Csapja magát, nyöszörög, kínlódik és még sorolhatnám. Jön a tesó hulla fáradt vagyok a párom 3 műszakban dolgozik, ha délutános akkor segít éjszaka de amikor éjszakás és délelőttös akkor nem tud. Néha már napközben sem tudok nyugodt lenni, rákiabálok és bűntudatom van miatta de nem tudom kontrollálni magam. Ha át teszem a szobájába csak ordít. Vagy hagyjam ott és hozzá szokik? Segítsetek..
2014. nov. 18. 09:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Este vizes törölköző van a radiátoron szóval szerintem elég párás a levegő.

Napközben is alszik de akkor max 2x kér inni. Cumis üvegen kívül éjszaka mást nem hajlandó elfogadni. Van vagy 5 féle csőrös pohara, tanuló pohara, kubus üveg de neki csak a "cumesz" kell. Cumizni nem cumizik napközben már iszik pohárból igazából nem is az a baj hogy iszik mert nem sajnálom tőle csak így az éjszakai szobatisztaság és a nyugodt alvás is kilőve. Amit most én bánok mert várandós vagyok és zombi állapotban élek 12 hete.. :/

2014. nov. 18. 15:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Elég nagyfiú már, így lehet hogy hülye kérdés, de nem lehet hogy éhes, azért kel fel ennyiszer? Vacsizik rendesen?
2014. nov. 19. 08:50
 13/15 A kérdező kommentje:
Persze eszik ha keveset akkor is kel ha sokat akkor is. Én is gondoltam már rá. De elalvás előtt kap 200mili gyerek italt is
2014. nov. 19. 10:41
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha a gyerekitalt kihagynád, és főtt ételt kapna utána vízzel?

Ha kapna az üveg helyett valami plüssjátékot?

Ilyesmi korú volt a fiunk, amikor folyton ébredt éjjel, és a cumiját kereste.

Másodikat is adtunk a kezébe, harmadikat az ágy sarkába, folyton kiabált, menni kellett cumit keresni, ami a fal felőli oldalon volt a földön, vagy jó messze a szoba közepén. Emlékszem még a zombi állapotra. Végül valahogy rájöttünk, hogy nem is kiesik, hanem felébred, és kidobja.

Egyszer aztán a férjem, nagy nyugodtan bement hozzá este, és ezt mondta. Nézd Petikém. Már nagy fiú vagy. A cica elvitte a cumit. De ezt a nyuszit küldte helyette.

A gyerkőc elkapta a plüssnyuszit, begyűrte a hasa alá, és átaludta az éjszakát. Soha többet nem kereste a cumit. A nyuszi szép lassan kilapult az együtt alvástól.

Ha más mondja, azt hiszem ilyen nincs.

Utólag arra gondolok, a cumi már nem is volt neki megfelelő,és egyszerűen zavarta, de mi valahogy leragadtunk a szokásánál.Szólni meg még kicsi volt.

Próbáljatok bátran változtatni, hátha bejön.

2014. nov. 20. 10:19
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet, hogy ez elég kegyetlen módszer, de én úgy szoktattam le erről a fiamat, hogy egyszerűen nem adtam neki többet oda a cumisüveget. Ha ordított, akkor mondtam neki, hogy ha abbahagyja, ihat egy kortyot pohárból és annyi. Oda volt készítve az ágyához (magasra, hogy ne érje el) egy kancsóba víz és mindig csak egy kortyot töltöttem a pohárba, ha esetleg megitta volna. De persze nem itta meg, mert totál nem volt szomjas, csak megszokta, hogy egész éjjel vedel, mint a kacsa. Arról nem is beszélve, hogy 3x! kellett a pelenkáját kicserélnem éjjel és volt, hogy még így is átázott. Rémálom volt. Szóval a cumisüveg elvétele után volt 4-5 nagyon kemény éjszakánk, de aztán megszokta és nem is kelt fel többet, mert nem volt miért. És 1 hét múlva éjjel elhagytuk az éjjeli pelust is. Akkor már bántam, hogy nem csináltam ezt végig sokkal előbb, csak hát nehéz ilyen "kegyetlennek" lennie az anyai szívnek.
2014. nov. 20. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!