Már nem bírom mit tegyek?
Este vizes törölköző van a radiátoron szóval szerintem elég párás a levegő.
Napközben is alszik de akkor max 2x kér inni. Cumis üvegen kívül éjszaka mást nem hajlandó elfogadni. Van vagy 5 féle csőrös pohara, tanuló pohara, kubus üveg de neki csak a "cumesz" kell. Cumizni nem cumizik napközben már iszik pohárból igazából nem is az a baj hogy iszik mert nem sajnálom tőle csak így az éjszakai szobatisztaság és a nyugodt alvás is kilőve. Amit most én bánok mert várandós vagyok és zombi állapotban élek 12 hete.. :/
Ha a gyerekitalt kihagynád, és főtt ételt kapna utána vízzel?
Ha kapna az üveg helyett valami plüssjátékot?
Ilyesmi korú volt a fiunk, amikor folyton ébredt éjjel, és a cumiját kereste.
Másodikat is adtunk a kezébe, harmadikat az ágy sarkába, folyton kiabált, menni kellett cumit keresni, ami a fal felőli oldalon volt a földön, vagy jó messze a szoba közepén. Emlékszem még a zombi állapotra. Végül valahogy rájöttünk, hogy nem is kiesik, hanem felébred, és kidobja.
Egyszer aztán a férjem, nagy nyugodtan bement hozzá este, és ezt mondta. Nézd Petikém. Már nagy fiú vagy. A cica elvitte a cumit. De ezt a nyuszit küldte helyette.
A gyerkőc elkapta a plüssnyuszit, begyűrte a hasa alá, és átaludta az éjszakát. Soha többet nem kereste a cumit. A nyuszi szép lassan kilapult az együtt alvástól.
Ha más mondja, azt hiszem ilyen nincs.
Utólag arra gondolok, a cumi már nem is volt neki megfelelő,és egyszerűen zavarta, de mi valahogy leragadtunk a szokásánál.Szólni meg még kicsi volt.
Próbáljatok bátran változtatni, hátha bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!