Már nem bírom mit tegyek?
Figyelt kérdés
A fiam két és fél éves. Amit éjszaka alvás helyett csinál az szörnyű. Addig sír míg nem adok neki inni. Csapja magát, nyöszörög, kínlódik és még sorolhatnám. Jön a tesó hulla fáradt vagyok a párom 3 műszakban dolgozik, ha délutános akkor segít éjszaka de amikor éjszakás és délelőttös akkor nem tud. Néha már napközben sem tudok nyugodt lenni, rákiabálok és bűntudatom van miatta de nem tudom kontrollálni magam. Ha át teszem a szobájába csak ordít. Vagy hagyjam ott és hozzá szokik? Segítsetek..2014. nov. 18. 09:13
2/15 anonim válasza:
És ha adsz neki inni, akkor utána mennyit alszik? Mennyi időnként kel fel?
3/15 A kérdező kommentje:
Kap inni egy éjszaka folyamán 10x ha nem többször. Máshogy nem hajlandó vissza aludni. De lassan már a cumisüveget is el kellene venni tőle mert oviba nem vihet olyat.
2014. nov. 18. 09:18
4/15 anonim válasza:
Hát az enyémnek ekkora korában a cumi, de lehet, hogy már egy kubusüveg vízzel volt odakészítve az ágyához, aztán kiszolgálta magát (én meg aludtam).
5/15 anonim válasza:
És iszik is olyankor rendesen, tehát nem egy két kortyot? Napközben is sokat iszik?
6/15 A kérdező kommentje:
Nem cukor beteg voltunj vizsgálaton. A doki szerint "én rontottam el" és rászoktattam az éjszakai ivásra. Lehet igaz de valahogy le kell szoknia mert már volt rá példa hogy napközben míg o játszott elszundítottam.. Szörnyen éreztem magam miatta..
2014. nov. 18. 09:34
7/15 anonim válasza:
Rácsos ágyban alszik? Megpróbálhatnátok, hogy lassan áttértek rendes ágyra leesésgátlóval és kap egy kis éjjeliszekrényt. Oda lehetne valamilyen csőrös pohárban készíteni neki vizet. Aztán ki tudja majd magát szolgálni és mindenki alszik tovább.
8/15 anonim válasza:
7-es vagyok: Az jutott még eszembe, hogy nem lehet, hogy túl száraz a levegő a szobájában és azért szárad ki hamar a torka? Esetleg próbálhatnál párásítót, meg lefekvés előtt szellőztetni, és kicsit több növényt tenni a szobájába.
9/15 anonim válasza:
Enyém is iszik mindig éjjel,addig sír amíg nem kap.sőt azzal is alszik el,most lett 2 éves.De már lassan el akarom én is valahogy venni tőle,mert oviba ez nem mehet,ez már csak megszokás.
10/15 anonim válasza:
És a napközbeni alvás rendben van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!