Szerintetek, nem-e lehetne visszahozni a régi nevelést, neveltetést az iskolákban?
Hogy a jövőben is iylen selejtes felnőttek legyenek mint manapság?
Nézz körül némelyiket oylan szinten félhülyére verték hogy azóta se lát tovább a pártnál meg a munka becsületénél és ezzel méga saját családját is kicsinálja nem csak önmagát...
A sok sztahanovista agyatlan droid állat..
Dehát végülis ezt sezreti a külföldi nagytőke ebben az országban...
- könnyen manipulálható, olcsó munkaerő!!
Továbbá pediga sok "problémás" gyerek a sok hozzánemértő tehetségtelen "tanár" tól van akiknek a 80% a csak azért lett tanár hogy legyen valamilyen diplomája vagy már bölcsésznek is hülye volt..
Régen is csak azok ütötték verték a gyereket akik annyira tehetségesek voltak hogy másképp nem értek el semmit..
Miért nem inkább börtönőrnek megy az ilyen "tanár" mert kb oda való...
Ha lenne gyerekem és kezet emelne rá egy idegen tuti hogy összetörném mind a 283 csontját!
ha én nem emelek kezet a saját gyerekemre akkor nehogy már egy idegen merje venni a bátorságot!!
Egy kezemen meg tudom számolni hány JÓ tanárom volt azalatt a 16 év alatt amit az iskolapadban töltöttem.(Nem nevet,volt általános,közép és fő.:)))
A fiam most elsős,és meg vagyok elégedve a tanárnénikkel.Nem sírom vissza azt a régi első osztályt,ahol 37-en voltunk,és a lényeg az volt,h hátratett kézzel üljünk,csendben.
Nem az oktatással van baj,hanem azzal,h sokan azt hiszik,
-ha nekik sok pénzük van, a tanár kussoljon,és örüljön,h taníthatja a nagypofájú,buta,agresszív gyereküket
-ha neki nincs pénzük,csak kiterjedt és agresszív családjuk, a tanár örüljön,ha néha benéz a gyerek az órára,de ne merje számonkérni,pláne nevelni.
Egy kis tiszteletet kéne nevelni a gyerekekbe -otthon!-embertársaik iránt,mindjárt kevesebb lenne a probléma.
Szerintem a probléma nem az iskolában, hanem otthon keződik
Az iskola tanit, a szülő NEVEL
legalább is igy kellene lennie.
A másik, ha bárki kezet emelne a gyerekemre derékba törném ketté, ha én nem ütöm, egy idegen pláne ne tegye!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!