Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Milyen ember lesz az ilyenekből?

Milyen ember lesz az ilyenekből?

Figyelt kérdés

Milyen ember lesz az olyanokból akik középiskolás korukban szertelenek, nagymenőnek képzelik magukat, beképzeltek, nem tanulok semmit csak puskázással ér el jó eredményt, minden hétvégén berug, a gyengébbet állandóan szívatós típusból

és

a normális, nem az a kemény, jól tanuló, nem az a piszkálódós típus, és őket szokták gyakrabban szekálni mert nem "erősek" és "kemények" típusokból ?

Kíváncsi lennék a véleményetekre. Oldal címek is jöhetnek. Milyen ember lesz az ilyenekből felnőtt korban, miket érnek el az ilyenek? ?

2010. jan. 21. 20:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem abbol, hogy ki hogy viselkedik ilyen idösen semmit nem lehet következtetni. Az élet ad pofonokat és lehetöséget.Ezek megváltoztatnak embereket. Nem rég volt osztálytalálkozónk és furcsa de nem igazán ugy alakult az életünk mint ahogy akkor a suliban bárki megjosolta volna. A természetünk is sokunknak változott. Én a bulisokhoz nagymenökhöz tartoztam. Évek óta nem ittam, gyerekeket nevelek boldog házasságban. Több embernek adok munkát és állandó a csapat mert nem kihasználom öket. Nem lehet és nem is szabad egy kor miatt itélkezni.

Szerintem.

2010. jan. 22. 19:55
 12/13 anonim válasza:
100%

Szia!

Szerintem se kell ìtélkezni ilyen idös korròl, mert senki nem tudja mikor jön az a 180 fokos fordulat, nàlam is hamar eljött, én is ilyen gengszter gyerek voltam kicsinek, de mára már egy relatìve jòl keresö, leendö család apuka vagyok. Azt, hogy ki milyen kicsinek, az élet formál mindenkit, kit ìgy, kit ùgy az ídôvel eldöl, lehet, hogy a rossz kisgyerekbôl egy jòlmenö cég vezetöje lesz és ez forditva, egy pedáns kis gyerekböl meg lehet mondjuk az alvilág ura, sose tudni mit hoz az élet!

23/F

2010. jan. 24. 21:19
 13/13 anonim ***** válasza:
szia! abból nem lehet következtetni, hogy akkoriban ki milyen volt. én olyan szürke kis egérke eminens kislány voltam, most (27 évesen) osztályvezető, ami ugye a szakmai tudáson túl némi domináns embertípust is feltételez :) egyik-másik nagyszájú meg felnőttkorában azt sem tudja, hogyan húzza meg magát...
2010. febr. 1. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!