Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Milyen ember lesz az ilyenekből?

Milyen ember lesz az ilyenekből?

Figyelt kérdés

Milyen ember lesz az olyanokból akik középiskolás korukban szertelenek, nagymenőnek képzelik magukat, beképzeltek, nem tanulok semmit csak puskázással ér el jó eredményt, minden hétvégén berug, a gyengébbet állandóan szívatós típusból

és

a normális, nem az a kemény, jól tanuló, nem az a piszkálódós típus, és őket szokták gyakrabban szekálni mert nem "erősek" és "kemények" típusokból ?

Kíváncsi lennék a véleményetekre. Oldal címek is jöhetnek. Milyen ember lesz az ilyenekből felnőtt korban, miket érnek el az ilyenek? ?

2010. jan. 21. 20:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy biztos: a beképzeltség megmarad....
2010. jan. 21. 20:14
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
Én szertelen voltam, minden hétvégén bulizni jártam,volt h berúgtunk nem egyszer, volt h puskáztam, de rendesen leérettségiztem, utána elvégeztem egy okj-s tanfolyamot, angol nyelvtanfolyamot, most melózok és mellette fősulira járok. De pl. oszt.társam aki egy stréber volt középsuliba, imádták a tanárok, szín 5-s volt, érettségi után kezdett el bulizni, az egyetemen és úgy lezüllött,h csak na, a volt osztályfőnök el se akarta hinni,h mi lett vele. Szóval szerintem semmit nem jelent,h ki milyen középsuliba.
2010. jan. 21. 20:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A véleményem szerint a szertelen,nagymenők a domináns szerepét fogják betölteni a felnőttek világában is.A munkájukban mindig igyekeznek majd előre törni,de minél kevesebbet dolgozni ezért.A pozitív mosolygós oldalukkal próbálják elkápráztatni a környezetüket,és amit kinőni sose sikerült még egyetlen ilyen alkatú embernek sem; a gyengébb akaratú embereket kiszagolják, ott használják ki őket ahol lehet,úgy ugráltatják őket ahogyan csak bírják,rájuk telepszenek,és irányítani akarják.

Az álltalad normálisnak nevezett tipuisból szerintem az átlag ember válik.Azok akik minden nap teszik a dolgukat,megállás nélkül.Pontosan tudják hol a helyük,mire képesek,ambícióik korlátoltak,nem törtetőek,de lépésről lépésre feljebb jutnak,ha akarnak.

ez a két típusú ember eléggé sarkított példa volt,mert persze vannak ezeknél rosszabb,illetve jobb tulajdonságokkal megáldott emberpelánták is,akikből hogy mi lesz? arról fogalmam nincs

2010. jan. 21. 20:44
 4/13 anonim ***** válasza:
64%
Az elsőből Politikus ma másodig Vállalkozó. puktum
2010. jan. 21. 20:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az első lesz a főnök a vezető a második a beosztott alkalmazott.
2010. jan. 21. 21:13
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A másodikból vállalkozó????????????

Szerintem sokan dolgozunk minimálbérért napi 10-12 órát,étkezési jegy,üdülési csekk,jutalom,szabadnap nélkül,"becsületes" mai magyar vállalkozónál.Ez lesz szerinted egy jó tanuló,visszahúzodó gyerekből?

2010. jan. 22. 09:34
 7/13 anonim válasza:
miért akkor milyen emberek lesznek ?
2010. jan. 22. 17:04
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet általánosítani, vkiből ez lesz vkiből az. Nem függ attól h milyen volt középiskolába.
2010. jan. 22. 17:21
 9/13 anonim ***** válasza:

ma 09:34

ja,én magamra ismertem.

2010. jan. 22. 17:39
 10/13 anonim ***** válasza:
72%

élettapasztalat: az első csoportból lesznek a sikertelen, állandóan gondokkal küszködő, iszákos, megbízhatatlan, zűrös emberek...nem egy ilyet ismerek, az ilyeneknek kicsi rá az esélye, hogy normális munkája, élete, családja legyen...az ilyeneknek lesz később itt-ott mindenhol szétszórva gyereke, meg az ilyen lesz túl 30 éves korára már legalább két váláson...

a második csoport: lehet, hogy a gyermekkora nem volt túl rózsás, de már az egyetemen/főiskolán tapasztalni fogja a pozitív változást(ahogyan én is tapasztalom)... ott érdekes módon az első csoport van lenézve, míg a másodikat szeretik, segítik a társai(engem is). Az ilyen emberek hamar tudnak kialakítani életre szóló, komoly kapcsolatot, és felelősségteljesen tudnak családot alapítani. Munkájukat tisztességesen végzik, és meg vannak velük elégedve a munkáltatóik, nem váltogatják néhány havonta a munkahelyeiket, mint az első csoport tagjai, épp azért, mert megbízhatóak és megbecsülik őket.

2010. jan. 22. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!