Kicsit más a gyerekem?
Ma oviban ez derült ki. Majd megnézi pszichológus. Nem annyira barátkozós, meg néha nem figyel, illetve kell majd neki logopédus is. Középsős amúgy.
Én nem látok vagy tapasztalok rajta furcsákat, de most nagyon megijedtem!
Volt már aki jól jött ki ilyen helyzetből?
Köszi a választ! Picit jobban érzem magam.
Már diagnózis előtt ajánlgattak különféle fejlesztőket, de az időnkbe a munkabeosztásunk, meg a távolságok miatt félek, hogy nem férnek bele. Ettől is kivagyok teljesen.Meg az egész "kicsit más a gyerek" idézem dologtól is. :(
Milyen fejlesztéseket ajánlgattak korábban? Ne ijedj meg, nem beteg a gyerek, nem is buta. Arról van inkább szó, hogy ami miatt mondjuk a mi gyerekkorunkban problémásnak, nehezen kezelhetőnek vagy butának bélyegeztek egy gyereket a sokszor szakképzetlen pedagógusok, annak ma már ilyen kicsi korban fel tudják deríteni az okait és tudják fejleszteni a jó irányba. Valójában éppenhogy gyakran olyanoknak szokott részképesség-, figyelem- vagy mozgásproblémájuk lenni, vagy mondjuk szocializációs problémájuk, akik valamilyen területen az átlagnál jobb képességekkel bírnak.
Mi is csinálunk az 5,5 éves lányommal fejlesztő tornát, én is be voltam tojva az elején, sőt a családdal is meg kellett küzdenem, de most lassan a 4. hónap után már látom, mennyire érdemes foglalkozni a dologgal. Sok gyereket nem visznek ám el fejlesztésre. Szerintem én jól teszem, hogy foglalkozom ezzel és komolyan veszem. Macera meg minden, de ezt kívnánja a gyerek érdeke.
Köszönöm, hogy írtatok, nagyon jókat!!!!
Próbálom megfogadni a tanácsaitokat!
Most még teljesen a kezdeti stressz állapotában vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!