Akinek autista gyermeke van, hogyan tette boldoggá a mindennapjaikat?
Figyelt kérdés
Úgy értem ,hogy a pozitiv gondolkodással vagy segítséggel dolgozák föl?valamit a gyermeket hogy teszik boldoggá?2014. aug. 29. 13:47
1/3 anonim válasza:
sok féle autizmus van. az én fiam a gyemge kategóriába tartozik. magamat boldoggá teszem azzal hogy látom ő boldog. őt meg apro gesztusok teszik boldoggá(ajándékok, játszótér egyáltalán nem tetszik neki)de a közös főzés, szójàtékok igen.
2/3 anonim válasza:
elég sokféle eset lehet, ahogy az előző is írta.
Csak szülők véleménye érdekel egyébként?
3/3 anonim válasza:
Az én fiam is enyhe autista spektrumzavaros. Nekem nehéz volt feldolgozni a tényt, de a fejlődése, hogy egy idő után megtanult beszélni, ovodába, iskolába került, mind boldoggá tettek engem és reményt adtak a további nehézségekhez. A fiamat a közös programok teszik boldoggá, ha beszélgetünk az ő kedvenc témáiról (számítástechnika, angol nyelv, számok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!