4éves lesz az ismerösöm kisfia de vmi kegyetlen, rossz, akaratos és gonoszkodo és ez még semmi mindenért nyávog annyira kényes hogy nem lehet vele birni. Szerintetek mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Inkább megengednek mindent neki csak ne visitozzon mert ha vmit nem kap meg akkor sikit,ordit,tombol de könny nemjön a szeméböl.A baj csak az hogy van egy 2hónapos baba is a háztartásban és arra sincs tekintettel:(Ha rászólnak annál jobban csinálja és sajna idegileg ez nagyon kimeritő.Már nem tudom mitévö legyek mert ezt idegileg nem lehet birni.Ne utáljatok ezért amit irok de néha már azon gondolkozom nincs e nála vmi baj?Nagyon idegesitö és gonosz is.Már nemtudom mit tegyek mert nekem se éjjelem se nappalom hisz itt a picibaba:(költözés most nem lehetséges.Ha vkinek van vmi ötlete ami beválna akkor irjon:(Köszi a válaszokat és bocsi hogy ilyen hosszu voltam de már elegem van.:(2010. jan. 15. 20:05
41/43 Plaga válasza:
Jó de mondjuk 18-20 évesen ki lesz b*szva a világba minden nélkül, hogy boldoguljon xD Ott már hiába van a hiszti, attól még éhen hal :D
42/43 anonim válasza:
A nagykorúak között is vannak idegbetegek, akiket körülugrálnak.
43/43 Plaga válasza:
Nem baaj, most már minden sz@rba bele kell kötni, őt szerintem nem fogják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!