Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 4éves lesz az ismerösöm...

4éves lesz az ismerösöm kisfia de vmi kegyetlen, rossz, akaratos és gonoszkodo és ez még semmi mindenért nyávog annyira kényes hogy nem lehet vele birni. Szerintetek mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Inkább megengednek mindent neki csak ne visitozzon mert ha vmit nem kap meg akkor sikit,ordit,tombol de könny nemjön a szeméböl.A baj csak az hogy van egy 2hónapos baba is a háztartásban és arra sincs tekintettel:(Ha rászólnak annál jobban csinálja és sajna idegileg ez nagyon kimeritő.Már nem tudom mitévö legyek mert ezt idegileg nem lehet birni.Ne utáljatok ezért amit irok de néha már azon gondolkozom nincs e nála vmi baj?Nagyon idegesitö és gonosz is.Már nemtudom mit tegyek mert nekem se éjjelem se nappalom hisz itt a picibaba:(költözés most nem lehetséges.Ha vkinek van vmi ötlete ami beválna akkor irjon:(Köszi a válaszokat és bocsi hogy ilyen hosszu voltam de már elegem van.:(
2010. jan. 15. 20:05
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Miért hagyná abba, amikor azt tapasztalja, hogy mindent elér vele?
2010. febr. 16. 13:02
 32/43 Plaga ***** válasza:
Igazad van, nálam elérne rögtön egy pofont például ;)
2010. márc. 13. 19:10
 33/43 anonim ***** válasza:
Én csak kivinném a házból, hadd bontakozzon ki az ajtó előtt.
2010. márc. 13. 19:12
 34/43 anonim ***** válasza:
Elrontottad azzal, amivel a kérdést kezdted.
2010. márc. 13. 19:25
 35/43 Plaga ***** válasza:
Na amúgy le lett rendezve a kölykedvény? :D
2010. ápr. 22. 22:47
 36/43 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Hát a helyzet nem sokat változott de az én idegrendszerem feladta a szolgálatot.Napi rendszerességgel elmondom a szülőknek a véleményem de mit sem ér.Ezzel a gyerekkel nem lehet EGYÜTT ÉLNI!!!!!!sOHA NEM GONDOLTAM HOGY EZT FOGOM MONDANI DE UTÁLOM MÁR A GYEREKET.aNNYIRA MEGUTÁLTAM HOGY LEIRNI SEM TUDOM.aZ ANYJA NEM DOLGOZIK CSAK AZ APJA,NEMTUDNAK ELMENNI,SŐT NEM IS AKARNAK.Megmondtam nekik hogy innentől kezdve ütni vágni fogom a kis gonosz,rosszindulatú,takonygyereküket.
2010. ápr. 23. 07:09
 37/43 Plaga ***** válasza:
Ez az! A lehető legjobb úton jársz. Látom már megfelelően ideges vagy, azt sem mondhatod hogy nem szóltál. Néha le kell csapkodni a gyereket, neveld hát te. Volt, hogy a bátyáimon fakanalat és seprűt tört szét az apám, nem lett belőle semmi bajuk, megérdemelték (igaz, hogy ekkor már voltak vagy 17-18 évesek). Szóval nem kell kímélni a kis gyíkot, csináld kiiiii!!! Aztán ha végképp megunod, akkor tudod mint az előbb is mondották: zárcsere, cucc az ajtó előtt. Gondolom nagy eséllyel nincsenek bejelentve hozzád mint lakók, szóval a rendőrséget is ki lehet hívni, ha vissza akarnak mászni a nyomorult férgek. A szüleit is igazán elgyepálnám a helyedben, vegyél karateleckét. Amúgy az anyja hol van ha nem dolgozik? Tekereg?
2010. ápr. 23. 19:36
 38/43 A kérdező kommentje:
szia!Nem tekereg az anyja általában itthon van.de én belefáradtam ebbe és elegem van.Idegileg kész vagyok ettöl a gyerektöl.az enyémmel nincs semmi gond,annyira szeretem ,elvan magának,játszok vele stb.csak a másik gyereket meghallom és kiráz a hideg.Pedig soha nem gondoltam volna hogy én 1 gyerekre vmikor is ezt fogom mondani.Állandóan beteg és sokat van itthon,ha kicsit megfujja a szél már taknyos is.Mindent elkap,amit lehet.Most megint nem jár óvódába,"szerencsémre":( nah mind1:(
2010. ápr. 24. 07:24
 39/43 Plaga ***** válasza:
Hát akkor nincs mit tenni :( A természet úgyis kilövögeti az életre alkalmatlan egyedeket, még egy ideig várnod kell.
2010. ápr. 25. 20:22
 40/43 anonim ***** válasza:
Nem olyan életképtelen, ha mindent ki tud erőszakolni magának. Néha irigylem az ilyeneket:D
2010. ápr. 26. 15:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!