4éves lesz az ismerösöm kisfia de vmi kegyetlen, rossz, akaratos és gonoszkodo és ez még semmi mindenért nyávog annyira kényes hogy nem lehet vele birni. Szerintetek mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Inkább megengednek mindent neki csak ne visitozzon mert ha vmit nem kap meg akkor sikit,ordit,tombol de könny nemjön a szeméböl.A baj csak az hogy van egy 2hónapos baba is a háztartásban és arra sincs tekintettel:(Ha rászólnak annál jobban csinálja és sajna idegileg ez nagyon kimeritő.Már nem tudom mitévö legyek mert ezt idegileg nem lehet birni.Ne utáljatok ezért amit irok de néha már azon gondolkozom nincs e nála vmi baj?Nagyon idegesitö és gonosz is.Már nemtudom mit tegyek mert nekem se éjjelem se nappalom hisz itt a picibaba:(költözés most nem lehetséges.Ha vkinek van vmi ötlete ami beválna akkor irjon:(Köszi a válaszokat és bocsi hogy ilyen hosszu voltam de már elegem van.:(2010. jan. 15. 20:05
31/43 anonim válasza:
Miért hagyná abba, amikor azt tapasztalja, hogy mindent elér vele?
32/43 Plaga válasza:
Igazad van, nálam elérne rögtön egy pofont például ;)
33/43 anonim válasza:
Én csak kivinném a házból, hadd bontakozzon ki az ajtó előtt.
34/43 anonim válasza:
Elrontottad azzal, amivel a kérdést kezdted.
35/43 Plaga válasza:
Na amúgy le lett rendezve a kölykedvény? :D
36/43 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Hát a helyzet nem sokat változott de az én idegrendszerem feladta a szolgálatot.Napi rendszerességgel elmondom a szülőknek a véleményem de mit sem ér.Ezzel a gyerekkel nem lehet EGYÜTT ÉLNI!!!!!!sOHA NEM GONDOLTAM HOGY EZT FOGOM MONDANI DE UTÁLOM MÁR A GYEREKET.aNNYIRA MEGUTÁLTAM HOGY LEIRNI SEM TUDOM.aZ ANYJA NEM DOLGOZIK CSAK AZ APJA,NEMTUDNAK ELMENNI,SŐT NEM IS AKARNAK.Megmondtam nekik hogy innentől kezdve ütni vágni fogom a kis gonosz,rosszindulatú,takonygyereküket.
2010. ápr. 23. 07:09
37/43 Plaga válasza:
Ez az! A lehető legjobb úton jársz. Látom már megfelelően ideges vagy, azt sem mondhatod hogy nem szóltál. Néha le kell csapkodni a gyereket, neveld hát te. Volt, hogy a bátyáimon fakanalat és seprűt tört szét az apám, nem lett belőle semmi bajuk, megérdemelték (igaz, hogy ekkor már voltak vagy 17-18 évesek). Szóval nem kell kímélni a kis gyíkot, csináld kiiiii!!! Aztán ha végképp megunod, akkor tudod mint az előbb is mondották: zárcsere, cucc az ajtó előtt. Gondolom nagy eséllyel nincsenek bejelentve hozzád mint lakók, szóval a rendőrséget is ki lehet hívni, ha vissza akarnak mászni a nyomorult férgek. A szüleit is igazán elgyepálnám a helyedben, vegyél karateleckét. Amúgy az anyja hol van ha nem dolgozik? Tekereg?
38/43 A kérdező kommentje:
szia!Nem tekereg az anyja általában itthon van.de én belefáradtam ebbe és elegem van.Idegileg kész vagyok ettöl a gyerektöl.az enyémmel nincs semmi gond,annyira szeretem ,elvan magának,játszok vele stb.csak a másik gyereket meghallom és kiráz a hideg.Pedig soha nem gondoltam volna hogy én 1 gyerekre vmikor is ezt fogom mondani.Állandóan beteg és sokat van itthon,ha kicsit megfujja a szél már taknyos is.Mindent elkap,amit lehet.Most megint nem jár óvódába,"szerencsémre":( nah mind1:(
2010. ápr. 24. 07:24
39/43 Plaga válasza:
Hát akkor nincs mit tenni :( A természet úgyis kilövögeti az életre alkalmatlan egyedeket, még egy ideig várnod kell.
40/43 anonim válasza:
Nem olyan életképtelen, ha mindent ki tud erőszakolni magának. Néha irigylem az ilyeneket:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!