Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tehet a pedagogus? (nem...

Mit tehet a pedagogus? (nem tudtam melyik kategoriaba tegyem) Irjatok!

Figyelt kérdés

A szulok valnak. Mar nem elnek egyutt. Katasztrofalis a helyzet. Anyuka es apuka nagyon veszekszenek, alazzak egymast ahogy csak lehet a gyermek fule hallatara. Amikor anyuka jon a gyerekert apukahoz. En a szomszedban lakom, mindent hallok. A gyerek mar ugy jott hozzam tegnap, hogy: "segits, nem akarom hallani". Apuka akarta hazavinni a gyereket, de 3-szor vitte haza egy nap es anyuka nem volt otthon. A gyerek egyre agresszivebb. Tehetek-e en valamit, hogy segitsek a gyermeknek?

Pedagogus vagyok, munkanelkuli, nincs tapasztalatom, mit tehetnek a gyerek erdekeben?

Gyamugy? Vagy vmi?

2014. aug. 20. 13:33
 1/6 anonim ***** válasza:
gyámügy ezzel semmit nem fog kezdeni... amit tehetsz szerintem: megmondod a gyereknek, hogy hozzád bármikor mehet ha nyugalomra vágyik, vagy csak beszélgetni szeretne... bármikor bármiben segítségre lenne szüksége rád számíthat... beszélgess vele sokat... mennyi idős?
2014. aug. 20. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:
ajánld fel, hogy vállalsz gyermekfelügyeletet potom összegért
2014. aug. 20. 15:00
 3/6 A kérdező kommentje:
5 eves! es nagyon sajnalom!
2014. aug. 20. 15:08
 4/6 anonim ***** válasza:
azt hittem idősebb... mennyire vagy jóban a szülőkkel? talán egy beszélgetés az anyával vagy közösen a két szülővel észhez térítené őket... mert csak a pici issza meg a levét...:/ elmondhatod hogy hozzád ment hogy nyugalmat szeretne... és mit gondolnak erről.. normális?
2014. aug. 20. 15:33
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
Esetleg ha hallod h vitáznak,becsöngetsz,megfogod a gyerek kezét és megmondod a szülőknek nagyon kedvesen és higgadtan,hogy most ti átmentek pl.mesézni és sütizni hozzád,amíg ők "megbeszélik". Ha még maradt egy csepp józan eszük, nem tiltakoznak hanem megköszönik. Ettől többet nem tudom tehetsz-e.
2014. aug. 20. 18:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem csak a beszelgetes segit a szulokkel. Mi eppen indultunk ekkor a lanyommal a kozeli boltba (kb.5 perc gyalog), es szepen megkerdeztem anyukat eljohet-e velunk a kislany, erre o azt mondta, hogy nem mehet sehova, mindjart indulunk haza. Ez a mindjart meg kb.egy ora volt. Anyuka azt hiszi, nagyon okos, pedig inkabb...Inkabb nem mondok semmit. Apukaval sem engedi sehova, meg a nagynenihez sem.
2014. aug. 20. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!