Hogy nevezik azt a viselkedést ahol a gyerek minden tárgyat a földhöz vág és ha rászolunk kinevet?
Figyelt kérdés
Kislányom 4 èves elmult ès mostanában az az uj hobija ha valamit nem kap meg akkor mindent földhöz vág ès hiába szolok rá tetszik neki ahogy veszekszek vele ès kinevetett2014. aug. 12. 09:08
21/23 A kérdező kommentje:
Az a baj az èn lányom nem igazán játèkból csinálja mert összetört már egy poharat
2014. aug. 16. 20:51
22/23 anonim válasza:
Jelenleg milyen fejlesztésekre jártok vagy végzel te vele otthon?
23/23 anonim válasza:
Azért nem mindegy hogy egészséges vagy beteg gyerek csinálja.Kiirhattad volna a kérdés alá hogy beteg a gyermeked,akkor nem irtak volna gúnyos megjegyzéseket.Az én gyermekem is problémás,de meg kell vele értetned,hogy ez nem helyes,ilyet ne csináljon.Pl.ha összetörte,megfogod a kezét,rámutatsz,és monodod: Ezt ne!Nem szabad!nekem ez bejött,de szerintem a kislányod nem érti miért nem lehet, tetszik neki és azért csinálja.Kérd pszichologus segitségét,mi erre a megoldás vagy a fejlesztöben ahová jártok.Remélem segitettem,kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!