Hogy nevezik azt a viselkedést ahol a gyerek minden tárgyat a földhöz vág és ha rászolunk kinevet?
Figyelt kérdés
Kislányom 4 èves elmult ès mostanában az az uj hobija ha valamit nem kap meg akkor mindent földhöz vág ès hiába szolok rá tetszik neki ahogy veszekszek vele ès kinevetett2014. aug. 12. 09:08
3/23 anonim válasza:
nem hiszem, hogy ennek van külön neve, de akkor ne csak rászólj, hanem legyen valami bünti
6/23 anonim válasza:
Ne veszekedj!
Nyomd a kezébe a saját holmiját, csapkodja azt. Az első gyanús mozdulatnál rakd olyan helyre, ahol nem tud kárt okozni, legföljebb magának, ha pedig elmúlt a hiszti, segítsen összetakarítani a romokat.
7/23 anonim válasza:
Kettes nem találta a fején a szöget, hozzászolása alapján az van benne...
8/23 anonim válasza:
kettes vagyok. nem az van bennem, hanem gyerekekkel dolgozom. Egy 4 éves nem viselkedik így, bár gondolom a hozzászólásodból kedves utolsó sok gyerekkel még nem volt dolgod, legfeljebb a tiéddel aki ugyan ilyen.
9/23 anonim válasza:
Nem, az enyém nem ilyen, de van ilyen gyerek, tudom, mert én tényleg gyerekekkel foglalkozom, veled ellentétben.
10/23 anonim válasza:
Igen, persze te tényleg jobban tudod én mivel foglalkozom, rendben, hisz tudod okos enged... További szép estét, és holnap jó munkát a gyerekekkel:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!