Ti mit csinaltatok volna?

Figyelt kérdés
Ismerosok jottek hozzank gyerekekkel,hoztak sajat jatekot is. Nekem is van egy kislanyom. Jatszottak,majd elokerultek a hozott jatekok,de a nagyobb gyerekek 6 evesek,nem akartak megmutatni a 3 evesnke,err o nagyon hisztis lett,sirt,csapkodott,rugott a kezemben,hazba bevittem,de nem hagyta abba,higy o meg akarja nezni a jatekot,olyan hiszti lett belole,hogy alig birtam magam turtoztetni...meg nem jarunk oviba,testvere nincsen. Mindegn gyerek atmegy ezen? Hogy kezeljem le? Masik gyerekeknek kellett vlna okosabbnak lenni es a jatekot megmutatni? Koszi a tanacsokat...
2014. aug. 9. 21:39
1 2
 11/11 Medvi ***** válasza:
100%
Bizony, a nagyobb gyerekeket kellett volna megnevelni, hogy mutassák meg a játékukat a kicsinek. Irígy dögök voltak, neked kellett volna elmagyaráznod nekik, hogy mi a helyes viselkedés ebben a helyzetben. Az empátia alapjait ilyenkor lehet elkezdeni lefektetni egy gyerekben, hogy képes legyen együttérezni a kicsivel és ne azt nézze, hogy hogy bömböl a vánnyadt játéka és az irigysége miatt, mert így egy érzéketlen tuskó lesz belőle. Szegény kislányod mellett neked kellett volna kiállni, neked biztos nem mertek volna ellentmondani a vendéggyerekek. Úgyhogy legközelebb vendégtől te kéred el a játékot és megmutatod a kislányodnak, én is csináltam már ilyet, meg se mertek mukkanni.
2014. aug. 13. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!