Ti mit csinaltatok volna?

Figyelt kérdés
Ismerosok jottek hozzank gyerekekkel,hoztak sajat jatekot is. Nekem is van egy kislanyom. Jatszottak,majd elokerultek a hozott jatekok,de a nagyobb gyerekek 6 evesek,nem akartak megmutatni a 3 evesnke,err o nagyon hisztis lett,sirt,csapkodott,rugott a kezemben,hazba bevittem,de nem hagyta abba,higy o meg akarja nezni a jatekot,olyan hiszti lett belole,hogy alig birtam magam turtoztetni...meg nem jarunk oviba,testvere nincsen. Mindegn gyerek atmegy ezen? Hogy kezeljem le? Masik gyerekeknek kellett vlna okosabbnak lenni es a jatekot megmutatni? Koszi a tanacsokat...
2014. aug. 9. 21:39
1 2
 1/11 piroska és a farkas ***** válasza:
84%
Nem, nem a gyereknek kellett volna okosabbnak lennie, hanem a szülőknek. Még jó, hogy meg szeretné nézni a játékot a 3 éves, hát 3 éves ! Én simán rászóltam volna a nagyobb gyerekre a helyedben, h mutassák meg a kicsinek. Szerintem nem az a megoldás, h beviszed, mert a leírtak alapján a Te kislányod semmi rossszat nem csinált.úgy értem, a hiszti és a bevitel végül azt sugallhatták neki, h ebben az egész történetben ő volt a rossz, pedig nem.
2014. aug. 9. 22:15
 2/11 anonim ***** válasza:
64%

sajnálom kislányodat, természetes, hogy egy rakás új játék (neki új)ha nem is az övé, de természetes, hogy úgy vonz egy gyereket, mint a mágnes

én azonnal vennék neki új játékokat(vagy csinálnék), hagy örüljön

annak viszont, hogy nem sírva rohant el és bújt el egy bokorba, örülnék, tehát, hogy igenis küzd az akaratáért, ez jelzi, hogy nem fogják nagyobbként elnyomni őt

a vendégek szüleinek rá kellett volna szólnia a gyerekükre, hogy igenis adják oda, ha nem ezt, akkor azt, de hagy játszon a kislány is vele

2014. aug. 9. 22:15
 3/11 A kérdező kommentje:
Koszonm,hogy irtatok!!! Sajnos a szulok eppen nem voltak jelen,csak en kuzdottem 4 gyerekkel,es az en hsiztisemmel....:(
2014. aug. 9. 23:02
 4/11 A kérdező kommentje:
Hibaztam,teljesen igazatok van.....Most vagyunk ebben a dac- es hisztikorszakban ami a remalmom,foleg akkor ha gyerek is van a kozelben...Tanacstalan vagyok,nem akarom,hogy seruljon...
2014. aug. 9. 23:05
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

A 6 eves volt a "nem jol nevelt" nem a te kicsid. Mar nem azert de erre fele a 3 evesek is oda adjak a jatekot a kicsinek!

Te tudod miben hibaztal? Te vigyaztal a tobbi gyerekre is? En megmondtam volna, hogy vagy megosztjak a jatekot, vagy lehet eltenni es otthon jatszani vele. Gondolom Bakugan volt, vagy hasonlo ertelmes sz.rsag :D Szegeny kicsit lanyodat sajnalom amugy...meg teged! :D

Abban, hogy meg akarja nezni nincs semmi meg. Lehetett volna kerni oket, hogy mutassak meg a kicsinek, hogy mit hoztak, odaadni nem kell, hisz az ovek. Ha nem, akkor elozo bekezdes ;) A lanyomnak meg megmondom, hogy nem nyulhat hozza, mert AZ NEM AZ OVE. Nalunk valahogy ez varazsmondat ;)

2014. aug. 9. 23:30
 6/11 anonim ***** válasza:
40%
Jó, odaadják a játékot. És ha a kicsi tönkre teszi mert nem neki való? Kérdező szerintem nem tettél rosszat, meg kell tanulni a kicsinek is hogy nem lehet mindent.
2014. aug. 10. 09:38
 7/11 anonim ***** válasza:
ugyanígy jártam én is, nekem három éves kisfiam van... Az unokatestvére 8 éves, és én is így gondolom, hogy a 8 éves igazán odaadhatta volna a játékát a három évesnek, és én ezt fordítva is így gondolom. Na mikor következőleg jöttek, és a kisfiam nem adta oda a játékát, megmondtam a 8 éves kislánynak, hogy "tudod mit, nem is adja neked oda, mert Te sem adtad neki oda a Te játékod. Pedig az év másik 364 napján tudsz a játékkal játszani." ennyi.
2014. aug. 10. 12:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok- Egyébként úgy gondolom, hogy egy nagyobb gyereknek már "okosabbnak" kell lenni, a három éves kor pont a dackorszak ideje. Persze, meg kell tanulni, hogy nem lehet mindent, de azt én sem értem, hogy miért nem adja oda a játékát, hisz az év többi napján korlátlanul játszhat azzal.
2014. aug. 10. 12:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok- bocs, hogy több részletben: még egy dolog- szerintem azt is meg kell tanulni, hogy nem a tárgyak irányítanak minket. Ha elrontja a másik gyerek a játékot, akkor elrontja, az emberek fontosak, nem a tárgyak.
2014. aug. 10. 12:28
 10/11 anonim ***** válasza:
ilyenkor rá kell szólni a másik gyerekre hogy mutassa meg, ha nem akarja megmutatni, vedd el tőle és mutasd meg. Ez az önzésnek 1 formája. Kis korban meg kell tanulni a gyereknek, hogy ossza meg a játékait a másikkal. A hiszti 1 tiltakozás formája. Vidd a gyerekedet közösségbe hogy megtanulja hogy kell a többi gyerek között mozogni.
2014. aug. 11. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!