Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ti örökbe fogadnátok egy négy...

Ti örökbe fogadnátok egy négy év körüli gyermekkori autizmussal élő kislányt? Pl: ha nem lehetne gyermeketek?

Figyelt kérdés
A kérdés csak elméleti! Köszönöm a válaszokat!

2014. júl. 7. 22:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
43%

Nem. Ha a saját gyerekem lütyő lenne valahogy nagy nehezen feldolgoznám 8bár fogalmam sincs hogy és meddig bírnám vele), na de hogy direkt beteget keressek ha nem lehet... én találkoztam ilyen kisfiúval.

Nehéz eset. Tisztában vagyok a korlátaimmal... nekem ez nem hiszem, hogy menne.

2014. júl. 7. 23:30
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nekem nem lenne eleg erőm es türelmem beteg gyermeket nevelni.
2014. júl. 8. 04:39
 13/29 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. júl. 8. 06:55
 14/29 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. júl. 8. 07:25
 15/29 anonim válasza:
58%
11es válaszolo,tudod ki a lütyö?????Te!!!!!!!!!!!
2014. júl. 8. 15:38
 16/29 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem. Ha valaha is örökbe fogadnék gyereket, akkor maximum néhány hónaposat és egészségeset.
2014. júl. 8. 20:57
 17/29 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ, de nem zárnám ki a lehetőségét. Erről az állapotról legalább lehet előre tudni, egy csecsemőről meg még kiderülhet, hogy autista vagy bármi más baja van.

Azt egyébként nem értem, hogy miért gyermekkori. Kinőhető?

2014. júl. 9. 00:31
 18/29 anonim ***** válasza:
Azert gyermekkori a neve, mert akkor ismerik fel.
2014. júl. 9. 05:19
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
#18 nem, nem azért mert akkor ismerik fel hanem azért mert nagy eséllyel kinőhető.
2014. júl. 9. 12:07
 20/29 anonim ***** válasza:
78%

Az autizmus nem nőhető ki. Rengeteg terápiával fejleszthetőek a szociális készségek, de VALÓBAN autista gyerek soha nem lesz neurotipikus. Persze vannak kutatások, ahol ezerből egy "kinőtte", de ott az eredeti diagnózis is megkérdőjezhető.

A spektrum viszont széles, és nem mindegy, hogy egy gyerek melyik részén van, és, hogy mennyi fejlesztésre futja a szülőknek. Az ugyanis sok pénz.

2014. júl. 9. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!