AUTIZMUSsal kapcsolatos könyveket keresek, hol találok?
Howlin, Patricia
Autisztikus gyermekek kezelése : a szociális fejlodés
elomozdítása /
Rita Jordan - Stuart Powell: Autisztikus gyermekek speciális tantervi szükségletei
Eric Schopler: Szakemberek és szülők kiképzése autisztikus gyermekek tanítására
A Kapocs Kiadó adja ki az autista témájú szakkönyveket itt megnézheted:
U.i.: én is ebből írom most a szakdogám és mellesleg van egy Asperger-szindrómás fiam, ha gondolod és még segíthetek, vedd föl velem a kapcsolatot. Jobbra lent a linkre kattintva tudsz írni a nevemre privit.
Köszönöm a válaszokat.
Igen tudom hogy meg lehet venni, de mivel ezek nem hosszúak és viszonylag drágák, én esetleg valakitől szeretném elkérni fénymásolásra, mivel az lényegesen olcsóbb lenne.
Szia!
Én gyermekem is aspergeres. Ha van a közeletekben olyan speciális intézmény, ahol autistákkal foglalkoznak, menj be, és kérj kölcsön könyveket, vagy még esetleg könyvtárban érdemes megnézni. Óvodákban és iskolákban is előfordul egy-egy könyv, mivel sok autista gyereket integrálnak normál iskolákba, óvodákba.
Gondolom ismered már ezt az oldalt, ha nem, akkor ajánlom figyelmedbe: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!