Ti örökbe fogadnátok egy négy év körüli gyermekkori autizmussal élő kislányt? Pl: ha nem lehetne gyermeketek?
Nekem sem lehet sajátom de attól függetlenül beteg gyermeket nem vállalnék el, hogy felnevelem.
Az megint más ha neked születik beteg gyemeked.
Nem tudom, hogy mivel jár a gyermekkori autizmus.
Miért van ott előtte a gyermekkori jelző? Változhat? "Kinőheti"?
Ha nem lehetne gyerekem, én így szinte biztos, hogy nem!
Előbb mennék bele, hogy legyen cigány származású, mint autista. Habár mondjuk az autizmusnak sok fajtája van, nem mindegy mennyire súlyos, van -e hozzá értelmi fogyatékossága. VAn olyan autizmus is, hogy gyermekkori, utána kéne járni, hogy hogyan lehetne kikezeltetni. De őszintén szólva, a sok kritikát a sok megnézést alig bírnám elviselni, mindazonáltal nagyon nehéz jól fejleszteni/nevelni egy autista gyereket. Ha jól tudom, ennél a betegségnél még a szülőknek is van tanfolyam, hogy hogyan neveljék az autista gyereket.
Amúgy pedig -most lehet, hogy szívtelen vagyok- sztem én 2 éves korig fogadnék örökbe. Annál idősebbet abban a helyzetben, ha a testvére kisebb és csak együtt lehet őket örökbe fogadni. De elképzelhető, hogy másképp gondolnám, ha nem lenne gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!