Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Szerintetek ez mit jelenthet?...

Szerintetek ez mit jelenthet? Tobb lent

Figyelt kérdés
A gyermekem most 3.-os. Értelmes okos kisány. 2.-ban elmentünk egy masik iskolába,ahol is jóban lett egy kisfiával. Úgymond ,,szerelmesek voltak" a kislányom (megtudtam a tanító nénitől) hogy lehúzta a bugyiát és mutatta a többieknek a punciját. Később a kisfiuval elmentek egy sarokba a terembe és a fiúcska mondta hogy vegyük le a gatyánkat. Mondta a anyámnak hogy ezt szexnek hívják (a lányom nem tudta mi az, a fiu sem volt tisztában meg vele teljesen) és a fiu nem dugta be hanem csak birizgalta vele a kislanyomnak a punciját. Ugye a lányom most 3.-os ez tavaly tortent. Mostmar nincsnek vele ilyen gondok (nem vittük pszichológus hoz , nem beszéltünk vele az időre bíztuk) mostmar fúj fiúk korosztályban van. Szerintetek mi lehetett ez 2.-ban? Mi lehetett az oka?

2014. jún. 8. 08:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ugy ertem hogy késő,hogy lehet mar nem emlékszik nagyon hogy mit csinált tavaly. Az elso osztály a masik sulijaban nem jott be mert nem illeszkedett be a tanárok azt mondtak hogy sokszor lopott az osztálytársai tol., de mostmar minden ilyenről leszokott. Teljesen jo kislány.
2014. jún. 9. 22:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha most nincs semmi gond a kislánnyal, akkor csak annyit mondj neki, hogy reméled, hogy nem is fog megismétlődni, amit régen csinált.
2014. jún. 10. 08:37
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen most minden rendben jol tanul jeles magatartás. Megmondom neki. Koszonom a normális válaszokat !
2014. jún. 10. 18:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Ezzel még akkor kellett volna foglalkozni, beszélgetni a kislánnyal, mit nem szabadott volna csinálni és miért nem. Ha azóta nem volt hasonló eset, hadd merüljön feledésbe a dolog. Lehet, hogy már nem is emlékszik rá.

Amúgy aki látta, mi történik, mit reagált rá? Pl. a tanítónéni.

Furcsállom, hogy most kezdtél el ezen gondolkodni...

2014. jún. 18. 01:03
 15/15 anonim válasza:
Amikor én oviba jártam (nagycsoportba), az akkor 6-7 éves gyerekek közül 5-6 bunkert épített és ott meztelenkedtek és fogdosták egymásnak. Olyan mozdulatokat tettek, mint akik "azt" csinálják.Az egyik kislány a szájával is megérintette. Szerintem beszélgess el vele erről. Fontos, hogy tudja mit lehet és mit nem. Biztosan emlékszik még rá. Most sem késő. :)
2014. jún. 21. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!