Szerintetek ez mit jelenthet? Tobb lent
Figyelt kérdés
A gyermekem most 3.-os. Értelmes okos kisány. 2.-ban elmentünk egy masik iskolába,ahol is jóban lett egy kisfiával. Úgymond ,,szerelmesek voltak" a kislányom (megtudtam a tanító nénitől) hogy lehúzta a bugyiát és mutatta a többieknek a punciját. Később a kisfiuval elmentek egy sarokba a terembe és a fiúcska mondta hogy vegyük le a gatyánkat. Mondta a anyámnak hogy ezt szexnek hívják (a lányom nem tudta mi az, a fiu sem volt tisztában meg vele teljesen) és a fiu nem dugta be hanem csak birizgalta vele a kislanyomnak a punciját. Ugye a lányom most 3.-os ez tavaly tortent. Mostmar nincsnek vele ilyen gondok (nem vittük pszichológus hoz , nem beszéltünk vele az időre bíztuk) mostmar fúj fiúk korosztályban van. Szerintetek mi lehetett ez 2.-ban? Mi lehetett az oka?2014. jún. 8. 08:26
1/15 A kérdező kommentje:
*kisfiuval *mondta a lányomnak bocsánat a hibákért csak atalítja a szavaimat a telefon!
2014. jún. 8. 08:29
2/15 anonim válasza:
Szerintem ez pusztán természetes kíváncsiság a nemiség iránt.
3/15 anonim válasza:
Igen,de én mindenképpen beszélgetnék vele a témáról,hogy mit szabad ,és mit nem szabad megengednie. Nem olyan kicsi már ehhez a témához.
4/15 A kérdező kommentje:
Rendben leulok vele beszélgetni, de miert mutatta a többieknek a punciját? Mit akart vele elérni?
2014. jún. 8. 12:33
5/15 anonim válasza:
Biztosan nem rossz szándékból. De én attól félek,h nehogy egy felnőttnek is megengedje,h csak "birizgálja" neki,mert az már nem hagyná annyiban,szerntem.
6/15 anonim válasza:
Nem kell ezt olyan tragikusan venni, de azért beszélj vele, hogy ezt nem illik.
7/15 anonim válasza:
Előző vagyok. Amit a tegnapi 13:10-es válaszoló felvetett, hogy ha egy felnőtt lenne kíváncsi a puncijára, az nagyon is elítélendő, de ha a kortársa, barátja, akkor nem olyan tragikus ha csak látni akarja a fiú. Ettől függetlenül mondd meg a kislánynak, hogy ilyet többet ne csináljon!
8/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat ha hazajött a nagymamájától, akkor beszelek vele de lehet hogy mar késő? Mert ez tavaly tortent.
2014. jún. 9. 17:40
9/15 anonim válasza:
Az előző 2 válasz írója vagyok. Hogy érted, hogy késő? Megismétlődhetett?
10/15 anonim válasza:
mértnem íratód másik iskolába ? a végén ha beindul korán a menstruációja és csinál a fiúval titokban valamit a végén a lányod terhes lesz. Tudod én 11 évesen már kivoltam fejlödve és menstruáltam is szóval figyelj oda a lányodra. Hány éves a lány 9 körül ? Akkor még nem fog menstruállni de lehet 2 év múlva igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!