Egyre tobb menstruacios keses kerdesek. Mi az oka?
Olvasgatam itt hogy 25-28- ig kesik egyre tobb nonek a menszruacioja.de kozben negativat tesztelnek.
Mi a velemenyetek erol?
Azért, mert rögtön beijednek, hogy esetleg teherbe estek, pedig azt minden nőnek tudnia kell, hogy számtalan oka van a menzesz késésének és, hogy nem jöhet meg mindig időben, mert ahogy mondani szokták: nem vagyunk gépek (én éveket kínlódtam ezzel, sosem jött meg időben, annyira változó volt a ciklusaim hossza, 28-40 napig volt minden, de nem rohantam ide kérdezni és nem is tesztelgettem).
Aztán vannak, akik minden alkalommal reménykednek, hogy összejött végül a baba, ha nem jön meg nekik a várt napon, és várnak bíztatást, hogy tuti most sikerült.
Rengeteg ilyen kérdés van itt, de senki nem tud pontos választ adni a késésének okára.
Koszonom szepen a pontos valaszodat.
Jol megfogalmaztad. Lehet hogy nem akarnak egybol nogyogyaszhoz rohani ha kesik a mensesuk. Minden esetre mi nok hajlamosak vagyunk mindent tul agodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!