Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A huvelyi homerozessel kapcsol...

A huvelyi homerozessel kapcsolatban lenne egy kerdesem. Azt olvastam, hogy minden reggel ebredes utan ugyan abban az idoben kell merni a hot. Szerintetek ez hogy kivitelezheto abban az esetben, ha valaki tobb muszakban dolgozik?

Figyelt kérdés

Ha hajnalos vagyok 3-kor kell kelnem, de ha delutanos, akkor persze tovabb szoktam aludni. Ebben az esetben erdemes lenne mindig 3/kor felkelnem es megmerni a homet?

Koszonom elore is a valaszokat!

2014. jún. 3. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

Huh, hát szerintem ilyen váltott műszaknál nem kivitelezhető a hőmérőzés.

De kipróbálhatod persze, én 3-kor mérném akkor fixen.

Egyébként miért akarod a hüvelyedben mérni? sokkal egyszerűbb lenne a nyelv alatt, nem gondolod?

2014. jún. 3. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:
#1 hüvelyben sokkal pontosabb, mint nyelv alatt. Sőt, végbélben a legpontosabb. Amióta ott mérem, olyan görbéim vannak, amit a tankönyvekben látni.
2014. jún. 4. 05:58
 3/7 A kérdező kommentje:
En is ugy tudom, hogy huvelyben pontosabb, de nem is ez a kerdes. Azt sem tudom, hogy hajnal 3-kor mennyire pontos az eredmeny, hisz teljes melyalvasbol kelek fel.
2014. jún. 4. 19:31
 4/7 anonim ***** válasza:

#2 vagyok.

Reggel 6-8 között az ideális.

Sokaktól hallom, hogy váltott műszakban dolgoznak, és nem tudnak hőmérőzni.

Mi miatt csinálnád? Ovu ideje miatt? Mert akkor talán jobb lenne, ha vennél ovu tesztet.

2014. jún. 4. 20:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen ovu miatt kérdeztem, meg egyébként is érdekelt, hogy ilyen esetben milyen megoldás van, de szerintem is a teszt bizonyul a legjobbnak.
2014. jún. 5. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:
A te esetedben az a legjobb. Mert ha hőmérőzöl, akkor teljesen megbízhatatlan görbéd lesz. Talán annyiból jobb is a teszt, hogy nem kell korán reggel, félálomban a hőmérővel töketlenkedned. :)
2014. jún. 5. 20:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen,teljesen igazad van. Köszönöm szépen a válaszod!
2014. jún. 6. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!