A huvelyi homerozessel kapcsolatban lenne egy kerdesem. Azt olvastam, hogy minden reggel ebredes utan ugyan abban az idoben kell merni a hot. Szerintetek ez hogy kivitelezheto abban az esetben, ha valaki tobb muszakban dolgozik?
Figyelt kérdés
Ha hajnalos vagyok 3-kor kell kelnem, de ha delutanos, akkor persze tovabb szoktam aludni. Ebben az esetben erdemes lenne mindig 3/kor felkelnem es megmerni a homet?
Koszonom elore is a valaszokat!
2014. jún. 3. 20:30
1/7 anonim válasza:
Huh, hát szerintem ilyen váltott műszaknál nem kivitelezhető a hőmérőzés.
De kipróbálhatod persze, én 3-kor mérném akkor fixen.
Egyébként miért akarod a hüvelyedben mérni? sokkal egyszerűbb lenne a nyelv alatt, nem gondolod?
2/7 anonim válasza:
#1 hüvelyben sokkal pontosabb, mint nyelv alatt. Sőt, végbélben a legpontosabb. Amióta ott mérem, olyan görbéim vannak, amit a tankönyvekben látni.
3/7 A kérdező kommentje:
En is ugy tudom, hogy huvelyben pontosabb, de nem is ez a kerdes. Azt sem tudom, hogy hajnal 3-kor mennyire pontos az eredmeny, hisz teljes melyalvasbol kelek fel.
2014. jún. 4. 19:31
4/7 anonim válasza:
#2 vagyok.
Reggel 6-8 között az ideális.
Sokaktól hallom, hogy váltott műszakban dolgoznak, és nem tudnak hőmérőzni.
Mi miatt csinálnád? Ovu ideje miatt? Mert akkor talán jobb lenne, ha vennél ovu tesztet.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen ovu miatt kérdeztem, meg egyébként is érdekelt, hogy ilyen esetben milyen megoldás van, de szerintem is a teszt bizonyul a legjobbnak.
2014. jún. 5. 16:25
6/7 anonim válasza:
A te esetedben az a legjobb. Mert ha hőmérőzöl, akkor teljesen megbízhatatlan görbéd lesz. Talán annyiból jobb is a teszt, hogy nem kell korán reggel, félálomban a hőmérővel töketlenkedned. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Igen,teljesen igazad van. Köszönöm szépen a válaszod!
2014. jún. 6. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!